Skocz do zawartości

Jaki system działa ?

status

Rekomendowane odpowiedzi

hehe :)  Fajnie piszecie, bez wyjątku :) Serwery działają  ;) Podoba mi się :)

Wnioskuję z ocen postronnych osób (ten i inne wątki na PiO ) , że systemy już nie spełniają swojej roli.. Zastanawia mnie czemu ludzie nie boją się dodawać wartosciowych stron (prywatnych hobbystycznych blogow )  do seopilot. To mnie najbardziej dziwi. Czy to brak świadomosci czy moze google tak szybko nie filtruje ich ?

O tych śmieciowych systemach nawet nie mówię bo tu sprawa jasna. Śmieci pozycjonują zaplecza a one docelowe.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro wszystkie SWL oprócz Seopilota są śmieciowe, to dobrze dla nas, że z nich nie korzystasz, bo miesiąc później wszystko byłoby w DT.

Max udzielił Ci już odpowiedzi na pytanie. Czasy kiedy do SWL'a wrzucałeś 100% exact match na 2 frazy minęły, co nie znaczy, że nie dają efektów. Dają tylko, że proporcje są inne. Skoro w każdym systemie masz po 10-20 klocków domen, to myślisz, że na darmo stoją?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Dlaczego nie jestem zaskoczony ze @ar4 znów wypowiada się nie w temacie ?

Człowieku widzę, że nie jesteś w stanie zrozumieć aluzji...

Ok, powiem wprost...

Twój system działa ale tylko na nakładanie filtrów na domeny...

Ja zarabiam na SWL od ponad 7 lat.
I dobrze, ale co z tego ja 4-7 lat temu były całkiem inne techniki pozycjonowania  :wacko: 

Podobnie jak: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/223176-seokatalogi-straci%C5%82y-moc/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zaraz się okaże, że swlami się dzisiaj topy robi, tylko pod warunkiem, że posiada się tajemną wiedzę jak ich użyć ;)

Szkoda tylko, że to wszystko jest "na papierze" a w topach nie ma niczego co byłoby robione swlami.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ale co z tego ja 4-7 lat temu były całkiem inne techniki pozycjonowania

Nie. Techniki są takie same,  pod tym względem nic się nie zmieniło.  :)

Zaraz się okaże, że swlami się dzisiaj topy robi,

Jasne że się robi.  :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jasne że się robi. :)

Paydaye w 3 dni dla testu... Szlafrock my te bajki już znamy, myślę, że pora żebyś przeniósł się na jakieś forum z bravo girl czy coś podobnego, tam znajdziesz wolnych słuchaczy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Temat powinien zostać przeniesiony do odpowiedniego działu, dodatkowo jestem prawie przekonany, że to tylko szeptanka. Standardowo kontrowersja która ma wywołać burzę postów - stała technika niejakiego naszego "batmana". 

SWL-e dynamiczne najlepiej sprawdzą się tym, którzy nie mają na co wywalić kasy. Najlepsze efekty będą na frazach typu: "najlepsza hodowla jedwabników pcimek dolny".

Statlink dopiero testuje, więc nie mam jeszcze zdania.

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności