Skocz do zawartości

Jaki system działa ?

status

Rekomendowane odpowiedzi

Nie. Techniki są takie same, pod tym względem nic się nie zmieniło.
Jeśli masz na myśli poziom molekularny, to i owszem B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Statlink dopiero testuje, więc nie mam jeszcze zdania.

To ja ci mogę powiedzieć, działa słabo w porównaniu do tego co było parę lat temu, ale co się dziwić rok 2016, a system opiera się o PR, którego aktualizacja była 3 lata temu... gdzie lekko pewnie połowa domen leży w DT.

Paydaye w 3 dni dla testu.

Nie dla testu a dla ciebie. Abyś miał czym trolować.

my te bajki już znamy,

Absolutnie nie mam zamiaru wyprowadzać cię z błędu.

Statlink dopiero testuje, więc nie mam jeszcze zdania.

Statlink to jeden z lepszych swli.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zaraz się okaże, że swlami się dzisiaj topy robi, tylko pod warunkiem, że posiada się tajemną wiedzę jak ich użyć   Szkoda tylko, że to wszystko jest "na papierze" a w topach nie ma niczego co byłoby robione swlami.

Jasne że się robi.

No i mamy paradoks Ensteina - jest teoria brak dowodów.

Wystarczy zobaczyć np tutaj :

https://www.forum.e-weblink.info/punkty/?PHPSESSID=hoohjqsde75cqpa8aajplndl23

Aktywnosc uzytkownikow w ciagu ostatnich 3 miesiecy /

i porównac z tym co było 2 lata temu:

https://www.forum.e-weblink.info/punkty/380/

Skoro brak jest aktywnosci userow - system dzialanie ma "znikome".

Nie bede juz wspominal o tym ze usunieto informacje o ilosci domen w systemie - po to zeby nie zniechecac potencjalnych uzytkownikow.

....

Nie bede juz wspominal o tym ze usunieto informacje o ilosci domen w systemie - po to zeby nie zniechecac potencjalnych uzytkownikow.

A w szkole uczyli jak się czegoś nie wie to się nie mówi bo na glupka się wychodzi

Strona główna e-weblinka: Ilość domen w systemie: 15,512 / Ilość stron w systemie: 18,079,373

Marketing internetowy dla firm

Działa wszystko. I każdy link działa. Kwestia z jakim skutkiem

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SWLe skończyły się pomiędzy pierwszą falą powiadomień w lipcu 2013 a druga falą
powiadomień w lipcu 2014 roku - złoty rok dla narzędzia Disavow :)
potem nastała - trwająca u niektórych do dzisiaj - epoka lodowcowa i mrozy, w które
przez przez kilka miesięcy i ja wierzyłem;

SWLe działają, w tym sensie że są - jest grupa desperatów która kupuje punkty, i druga grupa która z na tych desperatach zarabia, sprzedając im punkty;

w lipcu 2014 napisałem w topicu Gotlinka coś takiego "spada też liczba domen i stron w systemie – dzisiaj rano po raz pierwszy spadła poniżej 70 mln (czego nie pamiętam, odkąd jestem w systemie)"; a zobaczcie ile jest teraz :)

i SWLe ani nie szkodzą, ani nie pomagają - dla mnie są przezroczyste; a nakładanie filtra konkurencji? chciałbym zobaczyć jak ktoś za pomocą SWLa zrzuca z top10 dowolną stronę - nie świeżynkę, ale taką, która chociaż z pół roku jest w topach;
jojko zniesie prędzej, albo dwa ;)

nie wiem do czego mógłbym dzisiaj używać SWLa? - chyba do różnicowania anchorów i robienia tłoku linkami nofollow

wszystko co w/w można by odnieść dzisiaj do chyba wszystkich publicznych miejscówek - ale to już temat na inny temat ;)

pozdrawiam

Panowie :)  jeszcze rozumem ktoś młody na forum  może nie wiedzieć co to jest SWL  ale żenujące jest być rok na forum i dalej nie wiedzieć czym jest SWL dla Google

ps. mnie akurat cieszy jak każdy myśli SWL = e-weblink ale niestety nie jest to prawa choć żałuje

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności