Skocz do zawartości

Moderowany QlWeb dla Was

last_mann

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. (W dziale witaj nikt mi nie odpowiedział, więc może tutaj :D )

Przyjazny moderowany katalog

Katalog ten powstał zastępczo jako zamiennik działu "linki" na mojej stronie. Jest moderowany i wyposażony w token (przed spambootami). Akceptacji dokonuję często minimum raz na dobę. W ostatnich dniach dodałem go do goolge sitemap, więc efekty indeksacji za jakiś czas na pewno się poprawią. Co by tu jeszcze o nim? Nie namawiam do żadnych linków zwrotnych ;-)

Sami Państwo oceńcie ;)

A mogłbys podać link do tego katalogu ?!
Oczywiście - sorry. Temat zakladalem dość późno i jakoś "umknął" mi link. Już poprawiłem edytując posta.
To pewnie ten ze stopki, który nie działa!
...ten w stopce to ten sam, sprawdzam go właśnie i w tej chwili działa. Może były chwilowe kłopoty na serwerze?.

Strings from image doesn`t match

!Error

« powrót :D

jezu ile blokad chcialem doadc biznes i co i du............ These words are prohibited: 'biz'

Jak ja lubie gdy ktoś dba o swój katalog proponuje znałożyć blokade na czy, eks, ki, eka, aca,

pozdrawiam

jezu ile blokad chcialem doadc biznes i co i du............ These words are prohibited: 'biz'

Jak ja lubie gdy ktoś dba o swój katalog proponuje znałożyć blokade na czy, eks, ki, eka, aca,

...sorki - blokady już wyłączone.

Początkowo katalog miał być w wersji niemoderowanej

z załączonym filtrem - ale jednak zdecydowałem się na moderację.

Czasu mam dość dużo - weryfikacji dokonuję na bieżąco.

Jeszcze raz sorry za niedogodności.

Top?

Tam pada śnieg czy deść?

Ale ogólnie mi nie pasuje w czasie upału :)

Warto robić jakiś werzja letnia - na pewno do tego sanatorium.

I jeśli chodzi o adres, ten www.korczaka1.prv.pl wygłada strażnie nieprofesjonalne, zainwestuj 20 pln, np. w korczaka.info, jeśli sanatorium nie stać na jakis.pl za 90 pln (chodzi o sanatorium a nie katalog).

Witaj TTSEO

Nie będę się rozwodził dlaczego akutat taki design i adres a nie inny - poprostu musi być darmowy, bo strona jest w 100% moim prywatnym przedsięwzięciem. 20peelenów to i tak za dużo przy moich bardzo skromnych dochodach. Placówka, o której mowa ma swoją website i niech sobie płaci u kogo chce i ile chce - stać ich. Ja tylko z sentymentu założyłem tą stronkę. Uważam, że należy pamiętać o historii (obecny administrator obiektów nie dba o historię) a nie tylko na niej żerować. Ale Twoje spostrzeżenia wezmę sobie do serca - może kiedyś w coś wygram i moja sytuacja materialna się odmieni :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności