Skocz do zawartości

Wtyczki zabezpieczające wp

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

https://wphocus.com/produkt/ithemes-security-pro-plugin/  -  Polecam Ithemes security pro na licencji GNU GPL

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

48 minut temu, Takitam napisał:

Polecam Ithemes security pro na licencji GNU GPL

GNU GPL sugeruje, że jest bezpłatna tymczasem Cena produktu:73,80  24,60 

nieładnie tak wprowadzać w błąd

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

GNU GPL - nie sugeruje bezpłatności, FREE Software oznacza wolne oprogramowanie nie darmowe :) https://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#DoesTheGPLAllowMoney

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

GPL jest tak samo pokręcone jak RODO :wacko:

Z jednej strony "pozwala sprzedawać" z drugiej strony nie:

https://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.pl.html

Czy GPL pozwala mi żądać od każdego, kto otrzyma program wniesienia opłaty i/lub powiadomienia mnie?
    Nie. W rzeczywistości, taki wymóg spowodowałby, że program nie byłby wolny. Jeśli ludzie muszą płacić za otrzymanie kopii programu lub jeśli muszą specjalnie kogoś powiadamiać, to program nie jest wolny. Zobacz definicję wolnego oprogramowania.

GPL jest licencją wolnego oprogramowania i dlatego zezwala ludziom na wykorzystywanie, a nawet redystrybucję oprogramowania bez obowiązku płacenia za to komukolwiek.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pozwala sprzedawać, polega to na tym, że ja mogę sprzedać Tobie, ty możesz sprzedać dalej lub dać komuś za darmo... Nie mogę zmusić kogoś kto dostał od Ciebie, by mi zapłacił... 

W dniu 25.02.2016 o 22:55, RafalafaR napisał:

wpmagus.pl/pliki/prezentacje/wyczaruj-sobie-spokoj/

Odkąd to przeczytałem też już nie używam pluginów zabezpieczających

Tutaj video, w którym Krzysztof opowiada o bezpieczeństwie WP  -https://wordpress.tv/2016/01/08/krzysztof-drozdz-mity-niebezpieczenstwa/

Wpmagus tak, świetna prezentacja. Jednak  używam wtyczek do "Bezpieczeństwa" z uwagi na wiele przydatnych funkcji  taki ithemes, umożliwia wymuszanie bezpiecznych haseł, weryfikację dwuetapową, banowanie ip, można podbić się pod publiczną listę spam ip i automatycznie będzie banować ruch, zmienić adres logowania. W tych wtyczkach nie chodzi o to, że one Ciebie zabezpieczą w 100%, one pomogą tak jak yoast pomaga przy optymalizacji.

no raczej captacha, zmiana strony logowania czy prefixu bazy danych to jest jakaś już pomoc, nigdy przecież nie ma 100% zabezpieczenia.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności