Skocz do zawartości

[Zlecę/Współpraca] Szukam pomocy – nauki SEO, podzielę się unikalnym ruchem, wiedzą…

InfoSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję osoby, która pomoże\pokaże\sprzeda lub połączy ze mną siły w sprawnym pozycjonowaniu w praktyce. Trochę czasu minęło (4-5 lat) od mojej zabawy z SEO, więc wypadłem z obiegu. Wiem, że wiele się zmieniło w tej dziedzinie i do tego dużo zapomniałem. Jestem programistą, projektantem i administratorem sieci, więc doskonale znam techniki działania, z pisaniem skryptów również nie powinno być problemów. Nie mam czasu na czytanie forum od zera no i wiadome, że nikt głośno nie zdradzi swoich technik publicznie. Jednak nie chcę nic robić na dziko, aby doprowadzić do filtra. Potrzebuje przewodnika, oczywiście nie za free.

Co mogę zaoferować ze swojej strony?

- Potrafię zwiększyć znacznie naturalny ruch i zgodnie z Analytics pozyskać wielu unikalnych jak i powracających użytkowników z rozsądnym czasem sesji i małym współczynnikiem odrzuceń.

- Znajdą się jakieś zdalne serwery, łącza 100/100Mb, VPN`y pewne jeszcze scrapebox, XRumer, Hrefer i wiedza programistyczna lub sieciowa.

Oczywiście, jeśli kogoś nie interesuje moja pomoc – współpraca z przyjemnością zapłacę za szkolenia lub w zależności od układu podzielę się % zysku.

Zapraszam do kontaktu, zależy mi na czasie.

Michał
seoiq@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności