Skocz do zawartości

Hosting na wielka strone - pomocy!

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka,

znacie moze jakis serwer czy moze firme zajmujaca sie hostingiem, oferujaca klienta hosting na dobrych niemieckich serwerach o hmm niebanalnych wymaganiach...

Co mi potrzeba:

* Mysql x min. 5

* php + inne bajery - htacces, mod_rewrite itd.itd

* Miejsce: min. 3GB

* Transfer: min. 75GB miesiac (najlepiej brak limitu albo jakies kosmiczne liczby)

* brak limitu na: domeny, subdomeny, skrzynki pocztowe itd.

Znalazlem kilka dobrych firm w USA nawet z brakiem limitu transferu ale po pierwsze zycza sobie platnosc karta, a po drugie podobno serwery w USA maja duuuzy ping.

Prosze o porady co z tym zrobic albo jakies dane kontaktowe.

P.S Nie chodzi mi o sponsoring - to musi byc 100% moje za moja kase

naughty.gif

W sumie kontakt z adminem ok, bardzo pomocny i w wielu kwestiach można się dogadać, strony śmigają szybko.. ale.. dość często jest problem z max_user_connections - albo ja mam pecha. Ogólnie wg. mnie jeśli strona mocno wykorzystuje baze mysql to się nie nadaje. Ale możesz pomyśleś o vps'ie lub dedyku z oferty tmbnet.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Tmbnet mogę polecić serdecznie. Sam mam profihosting.

Znajomy ma dedyka od nich i też jest wielce zadowolony. 1,000,000 wys/doba

ccx - wina skryptów. W TMBNET Mysql nie zrzuca nieaktywnych połączeń z Mysql. Czasami skrypt potrafi się zawiesić. Np pobieranie danych z innej www / generowanie grafiki GD2 (to występowało u mnie). Po modyfikacji skryptów, aby kończyły połączenie przed generowaniem problem znikł.

mozesz sie tez zapoznac z oferta OVH:

https://www.ovh.com/pl/products/prof_720plan_details.html

lub jesli nie liczysz sie z kosztami:

https://www.ovh.com/pl/products/prof_xxlplan_details.html

mam w OVH od prawie roku serwis na 50tys. UU dziennie i nigdzie go nie przeniose, bo tam IMHO maja najlepsza oferte.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

korzystamy z nich w UK i jest niezle

https://www.1und1.de

Potwierdzam, amerykańska firma ale dość popularna w niemczech. Mój klient ma u nich dedyka i nie ma na co narzekać.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Znalazlem kilka dobrych firm w USA nawet z brakiem limitu transferu ale po pierwsze zycza sobie platnosc karta, a po drugie podobno serwery w USA maja duuuzy ping.

Primo: płatność kartą... to według Ciebie lepszy jest przelew idący parę dni i o którym można zapomnieć? Przecież karta i płatność nią w sieci to standard już od paru ładnych lat. Nie rozumiem twoich obaw.

Secondo: Firmom którym dają transfer bez limitu nigdy bym nie zaufał. No chyba że to ERA... U nich można wszystko. Coś mi się wydaje że słabo penetrowałeś rynek zachodni. I pamiętać trzeba że obca firma niekoniecznie musi być z USA, tam mogą stać tylko serwery. Ja np. korzystam z firmy zarządzanej przez Hindusów i bardzo sobie chwalę. Jednym się Hindusi różnią od reszty, są bardzo pomocni i posiadają znakomite przygotowanie merytoryczne. O jednym trzeba poamiętać. Każdą taką firmę trzeba dokładnie sprawdzić.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Po pierwsze dzieki wszystkim za odpowiedz :D

@sq- ; AQQry:

jakie macie tam plany? Bo jak dla mnie strasznie drogo :/

Wzialbym w USA bo maja za 4-7$ super plany ale ping - a co do karty to chyba jednak nia bede placil...

@Mendax:

A czy to czasem o OVH nie bylo glosno o tych wielu wlamach do administracji, wybieraniu danych kont administratorow itd?

naughty.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności