Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie dojrzałej strony .com

mosquito

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę anglojęzyczną stronę .com (nazwa w danych niżej) z długą historią (15 lat), która jeszcze kilka lat temu była pięknie spozycjonowana dla mnóstwa fraz. Niestety, strona zaczęła spadać w rankingu od Pingwina i właściwie nic nie udało się zrobić, żeby to powstrzymać. W końcu poddałem się, podziękowałem pozycjonującym i od półtora roku strona jest puszczona samopas, ranking jest w miarę stabilny, ale ogólnie jest słabo.

No i postanowiłem ruszyć z tematem -- ponieważ strona jest moim jedynym źródłem urzymania, wszelkie eksperymenty mogące wywalić ją w niebyt Google są niedopuszczalne. Jeźeli ktoś miałby pomysł, jak sytuację naprawić w rozsądny sposób, to chętnie nawiążę współpracę. Z zasobów, oprócz strony (z dużą ilością kontentu i aktywnym forum), mam kilka domen z powiązanymi tematami, indeksowanych i z linkami przychodzącymi.

Pozdrawiam,

Piotr

Dane kontaktowe:
piotr@doblon.pl

Strona: powerkaraoke com

Piotr

Karaoke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności