Skocz do zawartości

Darmowe w sieci

kwasny

Rekomendowane odpowiedzi

Internet Explorer nie jest darmowy

oczywiscie zgadzam sie z Toba. nizej fragment strony.

....Kolejnym powodem, dla którego ta przeglądarka nie powinna się znaleźć na łamach naszego serwisu jest fakt, iż nie jest ona darmowa. Tak jak już wspomnieliśmy jest ona nierozłącznym elementem systemu Windows a system ten jest udostępniany odpłatnie. ...

umiescilem ja tylko dlatego ze jest popularna na maksa. i chcialem wytlumaczyc ze nie jest darmowa mimo iz mozemy ja sciagnac z netu od tak co daje zludne wrazenie jej darmowosci.

pozdrawiam

EDIT;

PS.

wtyczka do sprawdzania pisowni i na biezaco masz slownik

tzn co mam robic strone w firefoxie??? ;-) pokaz mi te bledy ort. bo ja pisze wszystko w wordzie wiec dziwi mnie ta uwaga. nie badz goloslowny. pozatym nie wiem jak za pomoca wtyczki slownika (pewnie opartego o kurnik.pl) sprawdzasz pisownie tekstu bedacego juz na stronie bo ja nie doszedlem jeszcze do tej funkcji.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

pokaz mi te bledy ort. bo ja pisze wszystko w wordzie wiec dziwi mnie ta uwaga. nie badz goloslowny. pozatym nie wiem jak za pomoca wtyczki slownika (pewnie opartego o kurnik.pl) sprawdzasz pisownie tekstu bedacego juz na stronie bo ja nie doszedlem jeszcze do tej funkcji.

co goloslowny, to nie ja pisalem ze robisz bledy. informuje cie tylko, ze taka wtyczka jest. rzadko sie nia bawiem to ci nie opisze wszystkich funkcji.

404.tf

a tak przepraszam. Stefan pokaz bledy ort !!

darmoszka.com

katalog

ty stefan... a jak wedlug ciebie pisze sie te wyrazy????

darmoszka.com

katalog

ty stefan... a jak wedlug ciebie pisze sie te wyrazy????

profesjonalizm przez "j" a nie przez "i"

wątpliwościom przez "om" a nie "ą" (bo jest to celownik liczby mnogiej rzeczownika "wątpliwości" - "nie ulega wątpliwościom" ale "podzielił się wątpliwością" (celownik liczby pojedynczej))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności