Skocz do zawartości

Tytuł bardzo oryginalny "Witam Wszystkich"

Nutshell

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem laikiem w temacie, ale... właśnie otwieram sklep internetowy i chcę na początku we własnym zakresie zająć się szeroko pojętą optymalizacją i pozycjonowaniem. Sklep jeszcze nie istnieje robi go agencja e-marketingu nie robię wszystkiego sam. Trzeba konsultować się z osobami, które wiedzą lepiej.

Czytam i uczę się od kilku dni i jeszcze kilka tygodni tak będzie.

Pojawiam się tutaj aby dowiedzieć się jeszcze więcej od profesjonalistów i samouków, każdy ma wartościowe rzeczy do dodania. Mam nadzieję, iż znajdę tu wiele ciekawych i pomocnych podpowiedzi oraz rozwiązania dla moich problemów.

Po kilku dniach głowa mi pęka od nowych informacji ale wiem, że optymalizacja i pozycjonowanie nie przychodzi z dnia na dzień, a jest to proces długotrwały.

Mam nadzieję, że moja niewiedza i nieprofesjonalne podejście nie będzie problemem.

Pozdrawiam

Nutshell

P.S. stopki, podpisy itd. pojawią się jak będzie już gotowy sklep i strona, które będę optymalizował i pozycjonował.

https://maxkolor.pl tonery, tusze do drukarek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności