Skocz do zawartości

Brak strony w google.com :| WTF ?

NoVy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Od paru dni mam dziwna sytuacje z pozycja mojej strony w google.Mianowicie jeszcze jakiś czas strona była w google.com i google.pl na 3 stronie..Teraz z wyszukiwarki ogólnoświatowej strona znikła i nie ma jej w pierwszych 500 wynikach... Za to w google.pl jest w środku 2 strony.

Czym to jest spowodowane i ile może trwać ?

Ps. Szukałem, ale nie znalazłem podobnego wądku, jeśli był to przepraszam

Pozdrawiam i Czekam na odpowiedz

Od wczoraj mam dokładnie to samo. W polskich wynikach strona stoi bez zmian. Ponieważ nie jestem osamotniony, wynika z tego, że G coś namieszało. Ciekawe czy zgłoszą się następne ofiary.

Trzeba jeszcze poczekać. Prawdopodobne, że szybko wróci wszystko do normy.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Właśnie czytałem troche o sandboxie , czy jest on możliwe ze polecial tylko na ogolnoświatowe google a PL został w spokoju ?

U mnie raczej sandboxa nie ma. Sprawdź sobie allinanchor:słowo_kluczowe, allinurl:słowo_kluczowe, allintitle:słowo_kluczowe. Ja bynamniej za każdym razem swoją domenę znalazłem.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności