Skocz do zawartości

Opisy kategorii w sklepie internetowym, a DC

Glaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

mam pytanie dotyczące opisów kategorii w sklepach internetowych. Chciałbym dodać troche treści, ale niestety jeżeli kategoria ma 30 podstron, to treść jest widoczna na wszystkich. W jaki sposób sobie z tym radzicie? Niektóre skrypty są na tyle sprytne, że zostawiają opis na 1 stronie. Jakieś rady? :)

@Glaciu: na czym masz postawiony sklep?

@stania.info: Mam nadzieję, że autor wątku źle wyraził problem i chodzi tylko stronicowanie... Inaczej to  :wow:  :sciana:

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Na pewno chodzi o stronicowanie konkretnej kategorii. Nie wiem jaki masz skrypt sklepu, ale powinna być tam opcja, aby wyświetlać opis kategorii wyłącznie na pierwszej, głównej stronie kategorii. Jeśli tego nie ma (a powinno w dobrym skrypcie tak być) to sprawdź w kodzie czy jest ustawiony adres kanoniczny na kolejnych podstronach kategorii na tą pierwszą stronę kategorii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności