Skocz do zawartości

Jak widzę większość ofert sprzedaży linków

KrisTent

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Tobie, że dość często kupuje na allegro, na serwisach zewnętrznych (głownie wschodnich) czy na PiO coś co wiem kosztuje taniej jak by ja to robiłem nawet sam, softem czy posadziłem pracownika do ręcznej roboty

A na jakich konkretnie serwisach zewnętrznych kupujesz? chodzi mi o wschodnie serwisy.

SzlafRock oczywiście można i tak zamierzam. Czy brakuje wiedzy? Na pewno nie wszystko mi wiadomo. Jednak na starcie zamierzam skorzystać z pomocy kilku usług. Żadnych seo narzędzi nie zamierzam kupować. Ja mam to szczęście że zajmuję się głównie SEO. KrisTent innymi rzeczami.

Pozdrawiam

Pysio

P.S.

Ciekawe na jaki etap blake mnie wciśnie i gdzie sam się postawi.

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Ano, ja to głównie namioty i namiociki.. :peace: .

SEO narzędzi kilka już kupiłem, ale spełniają głównie dobrą rolę medialną - jak najbardziej przydadzą się na dłuższy okres.

@smx polecam obczaić fiverr :)

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności