Skocz do zawartości

Uwaga na oszustki

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale ta informacja się może przydać. Chcę was ostrzec przed  tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.
Zdarzyło mi się to w Tesco, ale działają wszędzie.

Oszustki działają następująco:
Dwie ładne dziewczyny około dwudziestki przychodzą do waszego samochodu kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi dosłownie wyskakują im z bluzek.

Kto by nie popatrzy? Jak im podziękujecie zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego marketu.
Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.
Mój portfel tak właśnie został skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też!.  Dzisiaj  znowu jadę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności