Skocz do zawartości

[Zlecę] Teksty marketing, reklama na bloga firmowego - stała współpraca

techmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję osób do pisania treści na bloga firmowego. Tematyka marketing, nowości marketingowe, poradniki, PR, reklama i wszystko co z tym związane.

Długość artykułów jakie mnie interesują to ok. 3000 znaków.
Dodatkowo artykuł powinien wyglądać następująco: tytuł, wstęp (lead) oraz treść właściwa.

Artykuły powinny być wysokiej jakości i najlepiej od osoby, która specjalizuje się w tej dziedzinie.

Kolejnym wymaganiem jest doświadczenie w tej dziedzinie np. studia, prowadzenie własnego bloga związanego z marketingiem lub podobne.

Oczekuję, że wiesz co aktualnie dzieje się w branży w Polsce i na świecie, znasz najnowsze trendy.

Teksty mają być na tyle ciekawe by zachęciły użytkowników jak i osoby zajmujące się na co dzień marketingiem do ponownego odwiedzenia strony.

Jeśli spełniasz wszystkie te wymagania zapraszam do kontaktu.

By ocenić Twoje umiejętności, proszę o przesłanie mi próbki tekstu o tej tematyce lub przykładów Twoich publikacji. Teksty z innych dziedzin mnie nie interesują.

>Stała współpraca<

ttmediatt<<<@>>>gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności