Skocz do zawartości

Przechwycona domena

arecki71

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś w styczniu dałem domenę do przechwycenia zadbana z ruchem weszło wystawiłem ją na giełdę pisali ja dużo nie chciałem naprawdę w końcu poleciało 301 i mail 

Witam
Domena .....pl  pytanie o jej dalsze pozycjonowanie

Ja w sprawie domeny .........pl       jestesmy firma ktora dla tego klienta pozycjonowała tą domene  ( aktualnie dla tego klient pozycjonujemy już nową domene )
Pozycjonowalismy domene    .......pl 
Domena była pozycjonwoana dla innego klienta  jednak jak wiadomo klient przeoczył przedluzenie domeny i domena przepadała.
Ala sprawa wyglada tak ze strona jest utrzymywana na wysokich pozycjach bo jest podlinkowana w naszych zapleczach i jest pozycjonowana przez nas.

Jeżeli interesowało by Pana dalsze utrzymanie strony na podobnych wysokich pozycjach z tendencja wzrostową to prosze o info – mozemy zrobic jakis niewielki abonament + dla Państwa dostep do statystyk z pozycjami tej domeny.

Jeżeli utrzymanie pozycjonowania Państwa nie interesuje, to pozycjonowanie tej domeny musimy zaprzestac gdyz domena nie nalezy juz do klienta z ktorym na pozycjonowanie bylismy umowieni i ktory nam to zleciłi i ktory to pozycjonowanie opłacał.

Tak wiec jezeli jest Pan zainteresowany pozycjonwaniem i utrzymanie  wysokich pozycji tej domeny to prosze o info.
Jeżeli temat utrzymanie wysokich pozycji tej domeny Państwa interesuje to proszse o info do wtorku bo musimy podjac decyzje co dalej z pozycjonowaniem tej domeny.

lUDZIE CO WY ŻRECIE 

cbba00a1b4093.gif

Max, przenieś w dowcipy ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

drobne strony z niewielkim nakładem pracy, a nawet od lat podlinkowane i klient wam płaci (nawet jakieś grosze) sprawdzacie codzienne? sprawdza się raz na miesiąc czy wypadła, czy jest w topie ..

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Widzę nikt nie wie o co chodzi więc tłumaczę : jestem niemalże pewien, że ta firma co piszę ofertę pozycjonowania na oczy ( wirtualne) nie widziała poprzedniego właściciela i nie miała z nim podpisanej żadnej umowy. Obserwują domeny wygasające programowo później piszą szablonowego emaila...  Myślę że na 1000 wysłanych email jakaś konwersja jest i cala arytmetyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności