Skocz do zawartości

Optymalizacja podstrony sklepu internetowego

Sebastian1984

Rekomendowane odpowiedzi

ale jak mogę to wykorzystać

Promując.

Np. adwords/pozycjonowanie pod tylko jeden konkretny produkt/facebook/program partnerski/ogłoszenia/itp. tu możliwości jest wiele.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ok, rozumiem, dzięki. Ale to o czym mówicie nie wiąże się stricte z tematem prawda ? Mówicie bardziej o tym jak mogę zwiększyć sprzedaż prawda ? Adwords, google shopping mam odpalone, kampanii mam sporo. Ale niestety w moim przypadku rozpoznawalność marki jest na tyle słaba ( w porównaniu do konkurencji ), że CPC przynosi więcej strat jak korzyści.

Chyba że o LP mówicie w kontekście frazy jaką podałem. Czy LP to tylko 1 strona ? Możecie podać jakiś przykład ? Jak mogę wykorzystać LP chcąc zwiększyć ruch na stronie w kontekście frazy "orbitrek efekty"? Bo Kolega @Mion napisał że jest to tania opcja i taka by mnie interesowała :D

Bo Kolega @Mion napisał że jest to tania o
Wskaż gdzie takie coś napisałem :zdziwko:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak mogę wykorzystać LP chcąc zwiększyć ruch na stronie w kontekście frazy "orbitrek efekty"

Ech, widzę że nie za bardzo rozumiesz. A takie dokładne konsultacje to są już płatne. Zaznaczam nie pisz w tej sprawie do mnie, nie mam czasu/nie zajmuję się tym.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@Mion faktycznie chyba chciałem to widzieć :D sorki ;)

@Finan Spoko rozumiem :)

@Mariusz Nie no jasne akurat budżet mam spory, ale wolę powoli sam ogarniać temat. Miałem na myśli, że tanio w porównaniu do Adwordsa, dzięki również za podpowiedź aby robić to na sklepie, tak też zrobię. @Mariusz pisałeś że również masz sklep internetowy zdradzisz na jakiej platformie ?

Panowie, już wiem o co kaman z LP, zapiszę sobie w kajecie aby zainteresować się tematem. Jednak w przypadku tak dużego sklepu jak mój ( 7 tys produktów ) pracy trzeba by to włożyć co nie miara. ( mogę się mylić, ale jak mówię kiedyś się tym zainteresuje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności