Skocz do zawartości

ale na litość boską, jak wchodzę na strone o ubezpieczeniach, to ...

Linkman

Rekomendowane odpowiedzi

... niech mam reklamy ubezpieczeń a nie reklamę pozycjonowania...

OK, dajcie mi tą reklamę SEO np. na onet.pl ale do diabła, nie na stronie o ubezpieczeniach i tylko o ubezpieczeniach.

Albowiem skoro wszedłem na tak ściśle tematyczną - o ubezpieczeniach stronę, to chyba chodzi mi  w tym momencie o ubezpieczenia, prawda? 

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No, o niedopasowanie reklam. Reklamy oparte na zainteresowaniach niech sobie będą ale nie na stronach ściśle tematycznych na które wiem, że reklam Adsesne nie brakuje. Jak wchodzę na stronę o ubezpieczeniach OC to raczej o ubezpieczenie OC mi chodzi a nie o reklame pozycjonowania która pojawiła mi się zamiast reklamy OC, bo interesuję się generalnie pozycjonowaniem. Generalnie ale w tym przypadku załóżmy, że chcę ubezpieczyć pojazd.

Jaki jest sens tworzenia tematycznych mfa... reklamy i tak podążają za człowiekiem, na jakiejkolwiek stronie się znajdziesz...

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Tracą wydawcy, tracą reklamodawcy i traci google... no ale cóż... wiedzą lepiej... Ja od tego tygodnia już nie zasilam konta adwords (przegięli z nową formą - 4 wyniki na górze!) i lepiej wiedzą, że jestem z Warszawy (chociaż do Warszawy mam 450km) krew zalewa i coraz częściej korzystam z binga, co i wszystkim znajomym polecam. Pozycjonowanie w bingu jest łatwiejsze :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności