Skocz do zawartości

ale na litość boską, jak wchodzę na strone o ubezpieczeniach, to ...

Linkman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zapraszam na moją stronę tam nie znajdziesz żadnej reklamy a ubezpieczenie dla użytkowników PIO w promocyjnej cenie :)

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• 2 tygodnie później...

Mam takie same odczucia jak Linkman. Teraz już raczej nie siedzę w AS, ale ja wyłączyłem dopasowanie reklam na swoich stronach i ta funkcja jakby w ogóle nic nie działała - niezależnie jak to jest ustawione wyświetlają się na zasadzie dopasowania. Najlepiej na tym korzystają jakieś stronki rozrywkowe typu gry, śmieszne filmy itp. bo mają szanse na dobrze płatne reklamy.

Mnie teraz wkurza natomiast coś innego jako użytkownika internetu. Mi się w kółko wyświetlają te same reklamy np. kupię sobie buty na zalando i non stop przez pół roku co druga reklama to zalando. Mam dosłownie pakiet 5 reklam dużych sklepów, które się wyświetlają 90% czasu - już niezależnie czego teraz szukam. Dla mnie takie ustawienia to totalny bezsens, bo w ogóle nie klikam te reklamy, a cały czas mi je google podsuwa...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ech, ja jakieś 2 tygodnie temu pokazywałem buty damskie na telefonie z ecco, ot jako przykład. I od tego czasu każda reklama jaką widzę na tel to damskie buty ecco. Na stronie byłem nie wiem ile - może półtorej minuty. Zacznę im chyba klikać w te reklamy, bo szlag już mnie trafia, a i tak na pewno od nich nic nie wezmę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności