Skocz do zawartości

Jak wypozycjonować - Szybkie wskazówki dla Początkujących

Ja-Rosti

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu zostałem odblokowana,więc mogę wam wszystkim odpisać.

@ja-rosti , czyli jak moja stona jest o rowerach a top10 ma bardzo wysokie wskaźniki, to powinienem się pozycjonować na hasło "czterokołowe różowe rowerki w bieszczadach"  bo to jest łatwe ?

no to teraz będę wiedział, nikt mnie przez 3 lata niewypozycjonował, bo miałem źle dobrane frazy...

Możesz pozycjonować pod tą frazę jak i umocnić swoją aktualną, wszystko zależy od ciebie.

Szybkie wskazówki dla Początkujących

Dobre wskazówki dla początkujących.

Dzięki :)

@Ja-Rosti a jak linkujesz w obrębie Web 2.0 ? Jako piramida linków ? Czy na zasadzie koła ?

Nigdy nie linkuj swoich web 2.0 do siebie to jest największy błąd jaki możesz zrobić, linki robisz tak jak podałam w temacie :) Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to zapraszam na priv.

@Ja-Rosti A na web 2.0 jaką treść wstawiasz? bo nie bardzo rozumiem. Myślałem, że arty.

Nie Arty, a normalne napisane własnoręcznie, lub pozmienianie orginalne artykuły - Web 2.0 ma być jakościowe, jak chcesz backlink z artów to wejdź na flick czy też devart i tam można wysoko PA,DA backlinka dostać.

@up

tematyczność nie ma znaczenia, testowałeś z tematycznymi oraz nie tematycznymi tekstami i widziałeś różnice?

Do Fallow

raczej dofollow

Rób jak uważasz ja opisałam jak ja robię i się sprawdza jak dotąd :) Pozdrawiam, a miało być Do-Fallow, ale się śpieszyłam!

Wszystko super tylko cena takiego procesu to :

500 artów x 10 zaplecz - zakladam, że obojętnie czy art kupujesz czy piszesz to i tak coś kosztuje (czas to $ ) -

500 x 10 x powiedzmy 5 pln =  25 tys pln

Za takie pieniądze to lepiej zlecić  linki typu SR (Sponsored Review)

A kto tutaj pisze o kupnych artykułach jak chcesz zrobić to porządnie to rób to sam! Trochę czasu zajmie, ale w Polsce mało kto wie jak napisać dobry artykuł pod SEO...

@Ja-Rosti, świetna rzecz ! Początkujący przeczyta, a może nawet spróbuje - doskonale :) Teraz już wreszcie wie, że konkurencyjnych fraz nie warto w ogóle dotykać, a wypozycjonowanie pozostałych to ogrom pracy lub/i nakładów $.

I ... przestaje być dziwne, że prosta fraza musi kosztować 490/mc a nie 49/mc !  :lol:

Ps. szacun ;) Jaką firmę reprezentujesz ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Ja-Rosti, świetna rzecz ! Początkujący przeczyta, a może nawet spróbuje - doskonale :) Teraz już wreszcie wie, że konkurencyjnych fraz nie warto w ogóle dotykać, a wypozycjonowanie pozostałych to ogrom pracy lub/i nakładów $.

I ... przestaje być dziwne, że prosta fraza musi kosztować 490/mc a nie 49/mc !  :lol:

Ps. szacun ;) Jaką firmę reprezentujesz ?

Nic nie reprezentuje :)

Zawsze dziwie sposobom marketingu prezentowanym na naszym forum przez Kobiety.

Cóż nie chcesz to nie wierz, nikt nie każde ci tego czytać, nie jestem sama, bo mam Brata, który się tym zajmuje i chcę opisać wam to czego on się uczy.

Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to zapraszam na priv.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/223699-nagły-spadek-frazy-w-pozycji/?p=1468118

Tyle w temacie...

Okey,okey lecz nie musisz tego czytać :) Ja się staram pomóc.

Cóż nie chcesz to nie wierz, nikt nie każde ci tego czytać, 

Niestety muszę czytać nawet takie "fikania", a później oceniać czy nie będzie nam lepiej bez Ciebie :D

p.s nie cytuj w całości podwójne cytowania bo za to urlopy rozdajemy nawet tym kto ma Brata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności