Skocz do zawartości

Ahe ten Onet... :(

bigus

Rekomendowane odpowiedzi

witam. Walcze juz troche na kilka fraz i w google z 120 wskoczylem na 15 na druga z 140 na 30 (trudniejsza) i na inna na 11

a w onecie jestem bardzo niesko, nie wiem czemu, ktos mowil ze jak bedzie sie wysoko w innych wyszukiwarkach, to onecie tez powinno... dodawalem do katalogu onet chyba dwa razy ale pewnie czekaja az sie skusze na dodanie ekspresowe (lol). Mam nadzieje ze jak dodadza do katalogu to bedzie lepiej. dziwyny ten onet.

ps. nie podalem fraz na które walcze bo moze ktos by mnie wysmial ze tak nisko stoje ale dopiero sie ucze:)

pozdrawiam

Na wyniki w Onecie trzeba czekać znacznie dłużej niż w Google.Pozatym nie wiem czy lepiej byś nie zrobił gdybyś jej jednak nie dodał ekspresem.Normalnie to raczej maxymalnie wydłużają czas indeksacji lub nawqet si ę czasami zdarza że nie dodawają.Po drugie to Onet Boksy znacznie zwiększają pozycje w Onecie więc jeżeli naprawdę zależy Ci na dobrej pozycji w Onecie to polecam.

Możliwe jest jeszcze że strona jest za mało nasycona słowami kluczowymi (to chyba najbardziej jest brane pod uwagę) więc pododawaj słowa kluczowe w altach obrazków, dorzuć pare słów na strone - powinno pomóc, przynajmniej mi pomogło ;] do tego to co koledzy pisali wyżej, dodanie do katalogu, i ewentualnie boksy (ale jak piszesz fraza nie jest aż tak trudna więc to chyba nie będzie konieczne)

Powodzenia :)

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Dziwne nie ?

Wcale :blush: Też nie widzę problemu z onetem. Fajnie się wszystko samo robi.

Katalog onetu lepiej opłacić inaczej można czekać w nieskończoność poza tym strony z katalogu dostają plusika w wynikach .

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ale najważniejsze to odczekać swoje. Zanim strona się podniesie w wynikach nieraz mija kilka miesięcy.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

nazwa domeny tez jest ważna, testowo tylko dopaliłem wyłącznie systemem strone stronywww.org i po jednej wydaje mi się że trudnej frazie : strony www jestem pierwszy po 4 tygodniach.Nie dodawałem strony expresem do wyszukiwarki i wydaje mi się że nawet do katalogu onetu nie dodałem. Boksów też nie kupiłem i do halinki nie dzwowniłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności