Skocz do zawartości

Certyfikaty SEO od Google ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

no to mamy nowy cyrk, ciekawe co taki partner będzie umiał zrobić.

Zostać partnerem Google w pozycjonowaniu to nie lada gratka.

oryginalna wiadomość 

https://www.seroundtable.com/google-google-certified-partners-for-seo-21658.html

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

ciekawe co taki partner będzie umiał zrobić

Ustawić title i description odpowiedniej długości, opisać grafiki znacznikami img, sprawdzić czy kod się validuje, zmniejszyć obrazki żeby szybciej się wczytywały... Nie wiem co taki seo spec od google powinien więcej potrafić...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zostać partnerem Google w pozycjonowaniu to nie lada gratka.

Nikt nie został, nie jest i nigdy nie będzie partnerem w SEO ... Zacznie się tylko wciskanie kitu klientom przez agentury :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Mi status Partnera Google pomaga i to niejednokrotnie,

Jasne, ja też jestem Partnerem Google a certyfikaty można sobie walnąć na stronę. Niedługo będzie Google SEO Certyfikat. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Cienkie bolki jesteście bo to ja tylko odpytywałem prezesa Google z "partnerstwa"  :P:D

Niedługo będzie Google SEO Certyfikat.

Oficjalnie podali że nie przewidują ale znając niektórych sami sobie zrobią :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Prezes powiedział, że będą reagować na przypadki nadużyć certyfikatów w innych usługach ;) , z resztą w ju es ej już chyba jakaś firma dostała po łapach nieźle bo przedstawiali się, że są "seopartnerami" i mają "wejścia" w Google :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności