Skocz do zawartości

[Wykonam] Fora dyskusyjne - ręczne linki z postów. FV

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do zapoznania się z ofertą, która polega na dodaniu odnośnika do Twojej strony na forum dyskusyjnym.
Posiadam własną bazę stron, którą często aktualizuję. Chcę, aby klient był zadowolony z mojej usługi.

Link zostanie umieszczony po kilku dniach w stopce lub edytuję post. W poście wstawiam maksymalnie jeden odnośnik.
Płatność po akceptacji raportu. Po wpłacie wyślę dodatkowo login oraz hasło do konta na forum.

Cena za jeden post z linkiem - 2,50 zł netto.
Minimalne zamówienie - 50 zł netto czyli 20 postów.

Cena nie podlega negocjacji. Odnośniki zdobywam w 100% ręcznie.

Posty wyglądają naturalnie, a nie jak z automatu.

Obecnie posiadam około 300 adresów gdzie dodaję wpisy. Tylko polskie fora dyskusyjne.

Możliwość ustalenia indywidualnie różnych wariantów np: 5 postów na jednym forum, grafika w stopce, duża ilość znaków w poście itp.

Jestem otwarty na propozycje. Cena takiej usługi do uzgodnienia w zależności od wymagań.

Wystawiam faktury VAT
Kontakt: d.szwaba@gmail.com

4cb57e8e6ff359900ed4091ac6e4e6db_1.jpg

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności