Skocz do zawartości

Czy opłaca się kupić forum 5100 userów i 2500 unik dziennie?

adby

Rekomendowane odpowiedzi

Ignos ale czy pytanie było, ile da się zarobić na forum ?

Nie sądze, a to że zarabiasz to nikogo naprawdę nie interesuje.

Przynajmniej nie w tym dziale.

Zarobkami bym tego raczej nie nazwał :)

A pytanie faktycznie było inne jednak w toku rozwoju wątku pojawiły się posty na temat przydatności/opłacalności forum jak np post:

Zaplecze zadne a pokemony niezbyt dają zarobić, ale byle na serwer starczyło, podlinkuje sie i bedzie dobrze:)

A skoro kolega, który założył ten topic, wcześniej poinformował że owe forum już zakupił, uznałem że mogę pokusić się o mały lekko off-topicowy komentarz. Stąd własnie mój post który tak bardzo Cie poruszył iż musiałeś pokusić się o odpowiedź na niego. Jednak w przeciwieństwie do mojego wcześniejszego postu który był komentarzem, spostrzezeniem luźnie powiązanym z tematem, Twój napewno nikogo nie zaintersuje - nie odnosi się w żaden sposób do omawianego wątku czyli można by rzec jest to zwykły nic nie wnoczący post.

Skoro skierowałeś swoją odpowiedź personalnie do mnie, nie mogłem się do tego nie ustosunkować stąd właśnie kolejny post który nic nie wnosi do tematu. :yahoo: i tak się robi bur... bałagan na forum

Pozdrawiam B)

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności