Skocz do zawartości

SEOkatalogi - anchor

Rekomendowane odpowiedzi

jako przyklady linków nienaturalnych wiekszośc pokazywana byla z linków w treści

Uważasz, że to co było pokazywane w powiadomieniach to były linki nienaturalne, które trzeba było usunąć?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

pokazywał automat już o tym pisałem setki razy, czasami pokazywał puste linki, czasami dawno nieistniejące. Ale algo co pokazywać chyba jakoś był nasiany i chyba linki z trzeci w seoku traktowane były gorzej. Kiedyś miałem sporo seoków ale uchowali się do dzisiaj 2 szt własnie te co nigdy nie mieli linków w treści a anchory dalej DF. Tylko te 2 szt nie mieli linków w treści i te dobrze siedzą w indeksie i nie ma próśb o usuniecie linków. Przypadek? Watpie :D

które trzeba było usunąć?

w bardzo wielu przypadkach nic nie trzeba było usuwać, odczekać i wysłać prośbę o ponowne rozpatrzenie. Na tym i polegał sukces biznesów usuwających filtr, w większości przypadków trzeba było wysłać prośbę ponowne rozpatrzenie i wystawienie FV :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności