jimmi Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Spotkanie branży SEO/SEM a tak ogólnie marketingu internetowego. 16 marca o o godzinie 19:00 w Pauza in Garden.Pauza in Garden barcampowa atmosfera, można się dowiedzieć ciekawych rzeczy przy piwku. więcej na https://semkrk.pl/ jednym z prelegentów będzie Tomasz Stopka @zuymen odpowiedzialny z ramienia whitepress za NKS Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Eh piwo... Lepiej w jakiejś cukierni - lody będą do "śmietanki" pasowały "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A juz 10 marca jest SEMCamp w Warszawie. https://www.semcamp.com.pl/ Tu śmietanki nie będzie tylko merytoryka. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tu śmietanki nie będzie tylko merytoryka. Chyba programu nie czytałeś... albo jesteś na takim poziomie, że wiedza jak przenieść stronę na nową domenę czy porady jak z excela korzystać w analityce będzie dla Ciebie bardzo użyteczna. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Poziom kosmiczny szkolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Faktycznie o tabletkach na odchudzanie tam nie będzie mowy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 tam nawet o ziarenkach kawy nie będzie mowy... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjzabek Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 trochę mało miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjzabek Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Da radę zwiększyć ilośc miejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 od nas to nie zależy, mnie tam nie będzie Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Da radę zwiększyć ilośc miejsc? Niestety, w tym lokalu stoliki są 4 osobowe "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 jednym z prelegentów będzie Tomasz Stopka @zuymen odpowiedzialny z ramienia whitepress za NKS Przyniesie kilka "precli"? Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjzabek Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To dołożą kilka.. W sumie to zależy mi na tym zeby byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Trzymamy kciuki żebyś się dodał.... jeszcze 6.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Szkoda, że nie ma już miejsc activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.