Skocz do zawartości

[Pytanie] Google Harvester online

okazwłoka

Harvester online  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile maksymalnie zapłaciłbyś za 1000 odpytań (na footprinty z parametrami typu inurl, intitle) w harvesterze online?

• Nie jestem zainteresowany
      14
    • 1-2 zł
      7
    • 2-4 zł
      0
    • 4-6 zł
      1
    • 6-8 zł
      0
    • 8-10 zł
      0
  2. 2. Czy byłbyś zainteresowany harvesterem online wykupionym na określony czas limitowanym jedynie przez ilość odpytań na minutę?

• Tak
      6
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wy tak serio czy to jakieś żarty? Mój system zbierający i testujący proxy:
Ech liczba publicznych proxy się nie zmniejszyła z dnia na dzień.... Kwestia też jak sprawdzasz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

harvest

Harvest a proxy pod stata to są 2 różne rzeczy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jesteś w błędzie.

Raczej to kwestia softu, który nie umie poradzić sobie z niedziałającym proxy.

Tu tkwi problem

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, tylko prosiaki o których pisze @DanielBurchardt nie nadają się do stata (przynajmniej te jego, które męczy w harvesterze).

Tydzień temu w normalnych warunkach pozycje miałbym już sprawdzone o 8 rano, dzisiaj może... przy dobrych wiatrach dojdzie do końca

RAFUzyb.png

Zastanawiacie się pewnie ile i jakich proxy tam mam? Zgadujcie!

Rozwiązanie jest do wdrożenia, ale najpierw autor softu musiałby zagłębić się w filozofie działania proxy.

Pudło, ktoś jeszcze "strzeli" zanim pokaże?

Tak, tylko prosiaki o których pisze DanielBurchardt nie nadają się do stata

tego nie wiem nigdy nie korzystałem

Zastanawiacie się pewnie ile i jakich proxy tam mam?

Ja wiem ale chyba wszyscy nie musza wiedzieć ten myk, bo też zamkną

bo też zamkną

Co mają zamykać? Nie wiem czy to na pewno ten sam myk.

Relatywnie malo. Opznienie wynika raczej z odblokowywania proxy

@UP - proxy nie jest blokowane jak już to adres IP serwera na jakim usługa proxy nasłuchuje

;) .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja wiem ale chyba wszyscy nie musza wiedzieć

A to znowu dziwne... nie wszyscy muszą wiedzieć jak sprawdzić pozycję, ale wszystkim pasuje pokazać jak wbijać trudne frazy z PP? :olaboga:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności