Skocz do zawartości

Planeta-seo : Co zamierza Napoleon – zagadka rozwiązana! Do Polski wkracza…

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Silesia SEM: Co zamierza Napoleon – zagadka rozwiązana! Do Polski wkracza…

Od kilku dni na forach i dyskusyjnych grupach marketingowych pojawiają się wątki, co to za marnotrawienie pieniędzy w kolejną akcję skierowaną do wszystkich? Postanowiłem się przyjrzeć całej sprawie t...

Poleca: Polska Planeta SEO

No właśnie wszystko wskazuje na to, że 8 marca, w Dzień Kobiet powitamy Amazona w Polsce!

Amazon w Polsce, czego możemy się spodziewać?

Tylko po głębszym namyśle ... czy napol Leon w piecu bo zimo jest dobrym wyborem do reklamy ....

Hmmm wszak odnosił zwycięstwa, ale suma summarum na końcu porażkę.

Może będzie podobnie jak z Ebay na polskim rynku.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jest jaka jest ... jak mówi porzekadło: kijem rzeki nie zatrzymasz :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja powiem tylko jedno... Gratulację dla Detektywa Barczyka... Ubaw miałem po pachy! Oby więcej tak myślących speców w SEO! Te 2% myślących nie będzie miało żadnych problemów z przebiciem się przez tych pseudo specjalistów z bożej łaski... albo jak to Berbuś pisze... laski :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co zamierza Napoleon

Napoleon zamierza jak zwykle wykorzystywać Polaków.  Tym razem będzie dodatkowo łupił kasę.  

Na razie Napoleon odnosi sukces ponieważ i na samosi zastanawiają się nad zamiarami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To już pewne, że chodzi o Amazon? Wszystko na to wskazuje? Ostatnio słyszałam, że jakaś nowa inwestycja związana z Twierdzą Modlin pod W-wą ma się rozpocząć. Myślałam, że z tym związana jest akcja, bo Twierdza ma troche wspolnego z Napoleonem, a Amazon?

a Amazon?

Tyle ma wspólnego co detektywistyczne zdolności polskich pozycjonerów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To już pewne, że chodzi o Amazon? Wszystko na to wskazuje? Ostatnio słyszałam, że jakaś nowa inwestycja związana z Twierdzą Modlin pod W-wą ma się rozpocząć. Myślałam, że z tym związana jest akcja, bo Twierdza ma troche wspolnego z Napoleonem, a Amazon?

W sumie to ciekawe. Pierwszy raz spotykam się z taką opinią, ale po małym researchu muszę przyznać, że Twierdza Modlin została wybudowana właśnie z inicjatywy Napoleona. Więc jeśli stoją za tym twórcy tej inwestycji, nic tylko pogratulować pomysłu! 

Opcja z Carrefourem brzmi na pewno bardziej sensownie niż Amazon, bo co ma Amazon do Napoleona? Jak już ktoś wymyśla takie chwyty reklamowe, to niech one chociaż mają jakieś rzeczywiste referencje :) 

Twierdza Modlin została wybudowana właśnie z inicjatywy Napoleona. Więc jeśli stoją za tym twórcy tej inwestycji, nic tylko pogratulować pomysłu!

Dedukcja godna sherocka

Opcja z Carrefourem brzmi na pewno bardziej sensownie

Ale nie do końca prawdziwie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Twierdza Modlin została wybudowana właśnie z inicjatywy Napoleona. Więc jeśli stoją za tym twórcy tej inwestycji, nic tylko pogratulować pomysłu! 

Dodatkowo na stronie są pomysły co chce zrobić Napoleon i mamy: "Przeprowadzić się do Pałacu Kultury" - twierdza jest blisko Warszawy. "Napoleon sprzedaje Luwr" - bo woli zamieszkać w twierdzy!  Mi wygląda na to, że mimo pomysłów z Amazonem i Carrfourem to jest bardziej prawdopodobne. Już niedługo się przekonamy , kto miał racje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności