Skocz do zawartości

[Zlece] Pozycjonowanie long tail sklepu internetowego

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zlecę pozycjonowanie długiego ogona sklepu internetowego.

O sklepie

Sklep w sieci od lipca 2015, myślę, że całkiem nieźle zoptymalizowany. Było robione jakieś tam katalogowanie, do tego trochę linków z for i blogów, ale w sumie było tego wszystkiego niewiele. Zresztą ocenicie sami, adres podam po kontakcie mailowym.

Sklep jest bardzo, bardzo mały - raptem około 130 produktów, więc i fraz będzie - jak na long tail - mało.

Ruch: 969 wejść za ostatni miesiąc, w tym 342 z SERP-ów

Branża: akcesoria do telefonów / gadżety elektroniczne / elektronika użytkowa.

Produkty są dość nietypowe, nie ma dużej konkurencji. Zdarza się, że niektórych produktów nie oferuje nikt poza mną. Dla innych z kolei jest raptem kilka produktów konkurencyjnych, innych marek, które są dostępne w 2-4 sklepach.

Ogólne założenia

• w grę wchodzą wyłącznie bezpieczne, "długoterminowe" metody - żadnych automatów, SWL i innego świństwa, przynajmniej nie bezpośrednio,
  • jestem przygotowany na długofalową współpracę, która może potrwać 6 / 12 / 24 miesiące czy dłużej
  • chciałbym żeby chociaż część efektów przetrwała po zakończeniu współpracy. Albo inaczej: bardzo bym nie chciał, żeby po wygaśnięciu umowy, firma zdjęła 95% linków i wszystko poleciało na łeb na szyję.
  • budżet: XXX netto miesięcznie. Faktura VAT wymagana.
  • rozliczenie: koniecznie na podstawie efektów. Proponuję jako kryterium przyjąć liczbę wejść z SERP-ów, biorąc pod uwagę, że póki co jest ich niewiele, aczkolwiek jestem elastyczny. Nie wiem jakie są standardy przy rozliczaniu long tail.

Kontakt

mailowy: mcygan1991<szympans>gmail.com

Telefon podam mailem, podobnie jak adres sklepu.

Póki co jest to zapytanie. Chciałbym poznać koszty i warunki współpracy.

Z góry dziękuje za wszystkie oferty.

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności