Skocz do zawartości

Strona fotografa do oceny.

wikor.ba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy na tym forum i kompletnie zielony pod względem pozycjonowania. Stronę prowadzę od kilku lat, ale dopiero nie dawno zacząłem myśleć o jej lepszych wynikach w wyszukiwarkach. Zwracam się do Was z prośbą ocenienia jej pod względem technicznym. Dziękuje za wszelkie uwagi.

baronphotography.eu

Pod kątem wizualnym, nie będę się wypowiadał, bo nie jestem ekspertem. Ale na pewno zainstalowałbym jakiś normalny plugin do galerii (polecam nextgen).

Podstawowy szablon wordpressowy, też nie zachęca. Jeżeli chcesz - pisz pw, coś w tej kwestii razem ogarniemy "charytatywnie" :)

Pod kątem SEO dużo jest do zrobienia :) Strona strasznie wolno się ładuje - temat do ogarnięcia. Za dużo zdjęć po prostu :)

- zainstaluj którąś z podstawowych wtyczek (All in One np.)

- zdecyduj się pod jakie słowa kluczowe chciałbyś pozycjonować stronę - to podstawa:) (chyba nie chcesz być top pod "Beskid niski" :) )

- optymalizacja optymalizacja i jeszcze raz optymalizacja :) - odezwij się na PW to ogarniemy.

Pozdrawiam

Tomek

Porażka bo?

Bardzo fajny blog, widać, że prowadzony bo komuś się chce, a to że kiepsko zoptymalizowany to inna kwestia.

Moja rada jest taka byś na początek zoptymalizował bezstratnie wszystkie zdjęcia w serwisie, oszczędzisz mnóstwo miejsca, transferu i strona będzie się dużo szybciej ładowała

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Porażka bo?

Bardzo fajny blog, widać, że prowadzony bo komuś się chce, a to że kiepsko zoptymalizowany to inna kwestia.

Moja rada jest taka byś na początek zoptymalizował bezstratnie wszystkie zdjęcia w serwisie, oszczędzisz mnóstwo miejsca, transferu i strona będzie się dużo szybciej ładowała

Bo robi koszmarne pierwsze wrażenie, co jak co ale branża fotograficzna powinna cieszyć oko wysokiej jakości grafiką, przyjemnym ułożeniem .... itp

Tutaj mamy standardowy wp theme z "Finezyjną" czcionką w menu która nie wyświetla polskich znaków.

a te 4 zdjęcia nad menu wyglądają jak dolepione na siłę

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

• 3 tygodnie później...

te skoczne podświetlenia na obrazkach troche rażą w oczy, ja bym dodał transition do nich:

@media screen and (min-width: 401px)
a.post-thumbnail:hover img {
    transition: opacity;
    transition-duration: 1s;
    opacity: 0.85;
}

Okna i Drzwi we Wrocławiu - Okna Wrocław Novis | Kalkulator składek ubezpieczeniowych - Ubezpieczenia Wrocław

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności