Skocz do zawartości

Reklama banku na stronie prywatnej

rubeus

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że mnie nie rozumiesz. Twoja strona pod względem oprawy (czyli nie merytorycznym) jest rodem z początków internetu. hmm.. może zobacz tutaj - jak wyglądała strona Onetu 9 lat temu, a jak wygląda teraz (nie to, że onet to wzór, ale jakieś tendencje widać) - Twoja strona idealnie pasuje na koniec lat 90.

co do treści to faktycznie dużo jest ich tam - dowiedziałem się tego błądząc na stronie natrafiając ciągle na nowe elementy - nawigacja na stronie kuleje...

obrazek ten w topie marnej jakości, na dodatek rozciągnięty, tło brzydkie, napis nad zdjęciem jeszcze marniejszy od fotki, itd.. do wszystkiego w zasadzie można się przyczepić (pozytywnie)...

Jedną z wielu mogę się pochwalić bo już niektóre osoby odkryły, że jestem jej włascicielem.

Mianowicie : www.voxim.pl

rafal-r z ciekawości wszedłem na voxim.pl i ujżałem również miernote.

O i le kolega rebus uczy sie i tworzy w ulubionym fronpage, to na twojej stronie

zaskoczył mnie nagłówek

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "https://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">

jak to sie mocno gryzie z kodem.

Pozdrawiam.

Abstrachując od strony technicznej związanej z moją witryną (zapłacę pewnej firmie, za jej przeróbkę, do

współczesnych standardów) mam problem.

Po pierwsze - jak mam się rozliczyć z US za jednorazowy dochód uzyskany za dzierżawę ?

Najbardziej prawdopodobny wydaje mi się formularz PIT-5/A

Po drugie - bank chce ode mnie rachunek za wynajem - czy nie prowadząc działalności gospodarczej

mogę cos takiego wystawić. Znajomi mówią, że nie. Jesli nie, to jaki dokument powinienem wystawić bankowi, jako tytuł od zapłaty ?

Jedną z wielu mogę się pochwalić bo już niektóre osoby odkryły, że jestem jej włascicielem.

Mianowicie : www.voxim.pl

rafal-r to i ja się "pochwalę": https://bankowynet.pl i wcale nie uważam tego za pępek świata (no może w nowej odsłonie, ale to dopiero za pół roku ;) ) sądzę że na tym Forum jest wiele projektów, które są wielkie i biją i Ciebie i mnie, ale sądzę też że nikt by tak nie potraktował kogoś, kto przychodzi po ściśle określaną poradę (ciekawe jaka była Twoja pierwsza strona ;)) rubeus nic się nie przejmuj rób jak potrafisz i jakie masz pomysły, przyjdzie czas ze "dojrzejesz" do kilku spraw tak jak wszyscy -poczytasz to Forum i zapewne wiele się nauczysz a i znajdziesz tu wiele osób, które za wcale nie tak dużą oplatą będą Ci w stanie pomoc np w "odświeżeniu wyglądu" Twojej strony, pozdrawiam.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• 2 tygodnie później...

A moze sprobowac w ten sposob, porozmawiac z Pania z banku -> napisac umowe o dzielo - pozyskiwanie klientow, przytulic 300 pln minus zaliczka na podatek dochodowy i wszystko jasne . Kwity wypelni ksiegowa z banku , w dodatku jesli nie masz innych dochodow urzad skarbowy zwroci ci pobrana zaliczke .

Ale jesli chcesz miec pewna i pelna informacje na temat czy mozesz wystawic rachunek i jak to zrobic ,

proponuje zadzownic ,a lepiej pofatygowac sie do urzedu skarbowego i w okienku z napisem informacja

uzyskasz konkretne informacje co i jak masz zrobic.

Pamietaj tylko o jednym -> musisz urzednikowi przelozyc reklame w internecie na jakas prostsza plaszczyzne ,

np. uzyczenie miejsca na twoim plocie na powieszenie reklamy.

p.s.

Krytyką sie nie przejmuj . Kazdy kiedys zaczynal.

Kazdy kiedys robil takie strony albo i gorsze .

Pracuj nad tym aby kolejna wersja Twojej strony byla lepsza.

Powodzenia.

Baza Firm -> prawdziwy Katalog firm

Drukarki Komputery -> serwis sprzętu komputerowego

rafal-r to i ja się "pochwalę": https://bankowynet.pl i wcale nie uważam tego za pępek świata (no może w nowej odsłonie, ale to dopiero za pół roku ;) )

Oczywiście są gusta i guściki, ale Twoją stroną raczej bym się nie chwalił bo taki skrypt mozna mieć za 40zł (albo i mniej) :-) Masz tylko grafikę "hostingową" - co mi akurat się nie podoba.

P.S. Podobny (albo taki sam) skrypt osobiście wdrażałem na infobanki.pl ;)

Oczywiście są gusta i guściki, ale Twoją stroną raczej bym się nie chwalił bo taki skrypt mozna mieć za 40zł (albo i mniej) :-) Masz tylko grafikę "hostingową" - co mi akurat się nie podoba.

P.S. Podobny (albo taki sam) skrypt osobiście wdrażałem na infobanki.pl ;)

Nie bardzo rozumiem, o jaki skrypt Ci chodzi bo mam ich tam ze 20 a już na pewno nie wiem, jaki skrypt wdrażałeś na infobanki.pl, bo chyba nie mówisz o tym skrypcie kursów walut z money.pl – porównanie raczej chybione

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności