Skocz do zawartości

Włamanie na serwery firmy Adweb czyli hosting 2be

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, tyle wyliczył, że odszkodowania będą kosztować? Coś mi się mało wydaje...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najlepiej uczyć się na błędach innych i wnioski jakie trzeba wyciągnąć z całej tej sprawy są takie żeby robić regularne backupy na własną ręke.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Naprawdę smutna historia. Prowadzisz sobie stronę/biznes przez Internet, opłacasz hosting w - wydaje się - dobrej firmie i nagle tracisz wszystko.

Takie rzeczy skłaniają do dwóch wniosków:

1. Backupy robić samemu jeszcze częściej

2. Nie żałować kasy na najwyższej jakości hosting, ze ścisłego topu.

Przeczytaj najnowsze informacje o Top Gear -> https://autoblog24.pl/top-gear/

Nie żałować kasy na najwyższej jakości hosting, ze ścisłego topu

to żadna gwarancja.. każdy hosting, nawet ten "ścisły top" ma w regulaminie zapisy w stylu

Klient jest zobowiązany do sporządzenia kopii zapasowej Materiałów. Operator nie jest zobowiązany do sporządza kopii zapasowej materiałów.

Tylko własna głowa daje pewność. 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

to żadna gwarancja.. każdy hosting,

Poważne firmy/hostingi robią backupy, zazwyczaj jest to w cenie. Kilka razy to mnie uratowało. Nie mówię tu o hostingach i kontach za 50 zł na rok. 

Nie ulega jednak wątpliwości, że trzeba też robić samemu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności