Skocz do zawartości

Czy to koniec publicznych proxy?

Anmato

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak - przy 250 frazach jest niezauważalna.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiem tak, 250 fraz jest niezauważalne.

Powiem też dla większości. Nie ma problemu znów. Problem jest cały czas od poprzedniej zmiany algorytmu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A będzie się zmianiać na gorsze. Google nie tylko blokuje zapytania przez wyświetlanie captcha. Ostatecznie IP dla wyszukiwania zwraca forbidden - a tu już nic się nie da zrobić.

Mamy klientów co mają kilka tys. fraz i sprawdzą pozycje, kwestia odpowiedniego zapytania.

(na grupie seowcy i takabranza)

Od niedawna też zbieramy informacje o przybliżonej ilości monitorowanych fraz i ludzie chyba przejrzeli na oczy, że nie da się 2,5k fraz sprawdzić pakietem 10 sztuk.

sygnaturka.png

A masz coś do cURL? Na godzinę upycha około 25-35 zpaytań na jednym IP.
Noooo jako komuś, to wystarcza...., ale są tacy spamblasterzy, co sprawdzają po 30K keywords, więc [...] :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 tygodnie później...

A co tu taka cisza dzisiaj? Nikt jeszcze nie płacze?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No to jestem

zi8Bxmy.png

Jak współdzielone to współdzielone ;D Lepiej niż dobry gangbang ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności