Skocz do zawartości

Strona sprzedażowa - prośba o ocenę

ivandzms

Rekomendowane odpowiedzi

Rodem z reklam na onecie.

E tam opowiadasz...

https://www.google.pl/search?tbs=sbi:AMhZZivPbNdDGXuLV7upCIxX2tdSjTOtg6GaPtCKkYR0jMfI4nR9tvxh5JWHjwibCZ1ibsZak6Szlr42dOPjWfWjdZ3TpPXvEZn58KaABhuCv8TFS_1oBt2yCXnid9AkiM938aryny89Tf6PZ2qt3VElDIJOLblUfNNyRRg6TzKjQfqsWebyljrge3xUmefwjOfWwg95iS_1TFVlDKjt5GjplBf1rzhQ55JWuR5MnDwEhlL2G-JcGOFgjgoPAhyVEdoCLCtQjKf-06DOxmL9WQC41EAQPu8VmPLM42oyuCiqKHIw7qKDDiztNcKwPH4KH0FBPiXtlLfE0N8_1KDaHNFRElEnpnajMPoHWvykl9X5JnhPlj5psjH3C-YH-rJ7Q9tmBVoPU8YCAODh-7UXCuzMyATTbyTTxd44TwMd39oQbq8pBJjDn4Kn_1yIB9A6Ltg2EJmVqMyEnDYJXK5lO80K-R7vSGfiWMuyZZHhcwOziTpIe8VjhEMvXS3eE4DyQJT38pEpOgxCqGjyJChJYvoFc-bu_10OZFoFZekC49RHfDlKkV_1f2cDbj5Z4DUQP4Vbm1Dl0TQHeRc4VeUCrTDiDaUTaTnrDhwc8BgnS_1PPSBK-cerb8Nvv7d6X41-nevKr9ipALiOdsv6wfq6SeXBlZNbuuAfxDyOMuob35Gz5ax1BuxHtmO-ZJ8fN72iZY1d9fg4KoSFRCsSRnr4JT9kt4gLcwuXrijqgM1r8mkq1IsEClhEzp1p6GTayUcbh6PA7PRSw_1F27dEwpQ18HH2thZwsFwqAsGUXZM8SvWFt1ZqlOI27B0KFAYzltSuTt4bikWFAtrFKhrXBApB1vuLoO2nSThdw4PfOj1t0hmHehEzrcIl7wWyebYAnb1Sw-1tDFwf0dZHaFni3lTD1jIdzgiUm9HrTu9EFk2fa6bhhlwWnuF1hH0RcE2Oe47Xi8ftARAtTEoyYbOL0qnqE3Zoaik6Cy4N2Bcpn0vR1fPsYzbxo2bkZf3WAbsrcWwTfgGJugFDq0P0ri59POAVunosrwr70t-sG637MnD4PceSXV_1W19PxiIkRlROQ3snMCD4kx6QVpcUsiIxHBywm4jsm-1TSYqH0Ze1tLM9UeMM1bo6iiq_1t3f6ZYmtQ4pSeG_1elZw_1gos_1POZYEGT1120_1xSddqloS4AfAz4kP5VfgsvBA0WbjMPkgribEZDT3mtmmCm-aFcHgDEZODmDigrCZ3tpAcMq1rnP9ETfPtCEM3SF2Vn-QVkbhcmYpQilcyJHpIRAD1W0gY07ygbRVv-0XMkTPaL7Y57Dq56V4OOG83894Y6TqNd4T6JxGMjeCGTrknNlG_1E_11C3Ux1YFqyYbY3vAY1_1pBKwislmli3TOMsRkfV7zwZzCPcEmJDgx9QjvrQoLhtIaw14gqj8JV7ddkncxgQK_1PWA0HktdgHre4ID8ycQAO6bstf7vYpNCVbmUCjM2jLe4Pk5GmF22MT0NifxbzToSdcxGY8HsJC6lJaSKCH6ka2Iss_1qla9aObpSivQZwTAyIMw5NLAs1v-0AnkY-y-PciAOybW3m1nU8Ohtlc4tofsbgea1CxF1EY&btnG=Search%20by%20image&hl=en-PL

Jest tylko na kilkuset stronach :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ehh wszedłem sobie w ten dzia, bo chciałem się do czegoś przyczepić :P

Ale w sumie mogę - wczytuj javascript asynchronicznie ! :D

A może nie może ? Może skrypty muszą być załadowane przed body ?

Nabijaj dalej tak posty a dostaniesz wakacje

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Ehh wszedłem sobie w ten dzia, bo chciałem się do czegoś przyczepić :P

Ale w sumie mogę - wczytuj javascript asynchronicznie ! :D

A może nie może ? Może skrypty muszą być załadowane przed body ?

Nabijaj dalej tak posty a dostaniesz wakacje

Twórz dalej teorie spiskowe, to zostaniesz posłem :)

• 2 tygodnie później...

Coś czuję, że zaraz Ci się konta porozjeżdżają na forum.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

1. Logo zrób tak jak na flaszkach. Bardziej logowate będzie. I większe.

Pani na pierwszym slajdzie w sliderze ma tło z kudłów niewybrane. Przesuń ją bardziej do środka. Flaszka obok pani nie trzyma pionu. Przy zmniejszaniu szerokości okna obrazki ze slidera uciekają poza kadr.

Tuż pod sliderem dałbym cień malutki czy kreseczkę. Butelka rozjaśnia się ku dołowi i jak dla mnie za bardzo zlewa z tłem.

Menu główne - większsze litery.

Animowane boksy pod sliderem. W pierwszym jest wyrównanie do lewej, reszta wyśrodkowana.  Wiem, że to wynik centrowania, ale drażni mnie zmienna długość wersów w tych boksach. Spróbowałbym pozmieniać tekst i tytuły, tak, by linie tekstu układały się równomierniej. Większe marginesy może też pomogą. 3 i 4 boks są OK. 

African Mango w walce... Nad tytułem nie ma kreski rozdzielającej, za to pod nim jest mała pomarańczowa. W pozostałych artykułach jest odwrotnie. Cień pod zdjęciem ucięty.

Zielony kafel "Rozpocznij odchudzanie". Wywal poświatę. Obrazek do lewej.

Schudłam 6 kg. Jeśli przaśność pani wynika z marketingowego zamysłu jest OK, jeśli nie, wymień panią (shutterstock kropka com - slimming). Napis w jpgu mi się nie podoba.

Nie szkodzi zdrowiu. Logotypy trzeba wyrównać wielkościowo i rozłożyć równomiernie. Nie podoba mi się układ tego artykułu. Tekst jest za szeroki.

Dlaczego warto. Za duże litery. Kropki za małe i za nisko. Cień przycięty.

Tylko oryginalny... boldem

Specjalnie dla ciebie... tło daj na całą szerokość. Wywal cień spod zamów teraz. Nigdzie indziej nie ma takiej czcionki.

3 zajawki. Skrajne zdjęcia z ciemne, gryzą się ze środkowym. Trzeba je rozjaśnić i wycacać jak środkowe. Sklejkę z lewego usunąć, włożyć tło w PS. Kapsułki trzeba wyretuszować (te "pęknięcia").

Recenzje, porady, encyklopedia. To tytuły działów, daj je nad obrazkami i wołami.

Wywal daty i by admin, i chmurki do komentarzy.

Stopki brak, wordpress theme krzywo.

Dalej w tekstach używasz pomarańczowych śródtytułów, na 1 stronie ich nie ma. Czemu?

Po kliknięciu zamów teraz strona się robi całkiem inna. Domena też.

Nie widzę danych kontaktowych. Firma krzak.

Skład. Wywal te tagi. Po co to komu. W blogu mogą zostać.

W blogu, na głównej, w formularzu nieprzetłumaczone frazy.

allegraf.pl - Grafika i nie tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności