Skocz do zawartości

Nabijanie wyświetleń na stronie

cannot

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam, najlepiej jakiegoś serwisu bądź softu do nabijania wyświetleń na stronie. Znalazłem idealnie mi odpowiadający HitLeap jednak generuje on wyświetlenia głównie z USA a mi chodzi o wyświetlenia z pl. Czy jest może coś podobnego jak do w/w oferującego wyświetlenia pl ?

edit. dodam, że moja strona nie wyświetla się w ramkach więc nie przechodzi weryfikacji w większości polskich autosurfów.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

A nie ma polskiego odpowiednika HitLeap ? ma on w swoich ustawieniach godzinny limit odwiedzin co jest mi niezbędne w ustawieniu limitu takich wyświetleń. Dodam, że wejścia na stronę muszą być z różnych IP. Nie zależy mi na statystykach analytics.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

W 100% wystarczy curl albo phantomjs + proxy :-)

Niestety dla mnie to czarna magia. Szukam raczej gotowych i prostych rozwiązań typu: podaje link, ustawiam limit i wizyty są nabijane. Może być nawet jakiś płatny soft oby wizyty były z pl i jako wejścia bezpośrednie.

Nie mogę edytować poprzedniego posta więc: znalazłem program który jest dla mnie wystarczający i nie kosztował majątku :) polecicie bezpłatne / płatne strony z listami polskich proxy ?

Nie mogę edytować poprzedniego posta więc: znalazłem program który jest dla mnie wystarczający i nie kosztował majątku :) polecicie bezpłatne / płatne strony z listami polskich proxy ?

podzielisz się? Tu albo na PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności