Skocz do zawartości

Forum dyskusyjne, a Giodo

an000

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest tak że co mam pozaznaczać. Zależy to od wielu rzeczy. Nie znając tematu to można wszystko pozaznaczać.

Napisz do mnie na PW to Ci podpowiem gratis, nie musisz rozsyłać info o PP.

EDIT: Tylko napisz zgodnie z prawdą dlaczego jesteś na forum: Na dywaniku?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@jolan masz trochę racji a trochę nie. Wszystko zależy od punktu ,,siedzenia,,. Zgadza się jak się nie przetwarza danych wrażliwych od 1 stycznia wystarczy ABI. Ale w niektórych przypadkach ABIm nie może być np. właściciel firmy. Sądząc po tym co napisał autor tematu tu zachodzi taki przypadek. Nie wiem jak jest w jego przypadku, jak pisałem wszystko zależy od wielu opcji.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 3 tygodnie później...

@Finan ale racji mam więcej niż nie :) Prawda jest też taka, że samo złożenie do GiODO to dopiero początek. Zapewne wiesz, że ustawa wymaga prowadzenia konkretnej dokumentacji i tu już nie jest tak prosto i bezboleśnie, zwłaszcza, że kary są dotkliwe. Dlatego jeśli nie musi (nie podlega pod ustawę) to lepiej przed szereg się nie wychylać. Jeśli nie prowadzi forum dla "osób LGBT" :D (dane wrażliwe), a forum jest prywatne, bez reklam to taki zbiór nie podlega zgłoszeniu. Choć na wszelki wypadek nadmienię, że prawnikiem nie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności