Skocz do zawartości

[WYKONAM] Ręczne linki z polskich forów. Wyselekcjonowana, prywatna baza forów.

i-seo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oferuje pozyskanie linków do Państwa strony z polskich forów internetowych. Fora internetowe są uznawane za jedne z najbardziej naturalnych źródeł linków. Oferuje dwa warianty do wyboru: linki z sygnatur na forach i linki z treści posta. Linki mogą być w formacie url strony/podstrony lub dowolnego anchora. Wszystkie linki dofollow.

Co wyróżnia moją ofertę od innych ofert?

Jakość postów. Moje posty nie składają się z samych emotikon, pojedynczych zdań. Każdy pozyskany przeze mnie link będzie linkiem follow. Piszę rozbudowane posty (ok 200 zzs posty w pakietach linków z sygnatur i 500-700 zzs w pakietach linków z treści posta)
Oferuje mniejszą liczę postów w porównaniu do konkurencji, ale do linkowanie nie używam zaspamowanych forów, a także takich, w których po tygodniu usuną linki. Kupując u mnie linki masz gwarancje, że link nie zostanie skasowany po kilku dniach.

Przebieg współpracy:

• Przyjecie zamówienia
  • Wysłanie raportu
  • Płatność ( zawsze po realizacji zamówienia)

Ceny i dostępne pakiety:

• 50 linków z sygnatur umieszczonych na 50 forach  - 100zł
  • 100 linków z sygnatur umieszczonych na 100 forach - 190zł
  • 50 linków z sygnatur umieszczonych na 25 forach  - 90zł
  • 100 linków z sygnatur umieszczonych na 50 forach 170zł
  • 50 linków w treści posta - 125zł
  • 100 linków w treści posta - 235zł

Dla klientów, którzy dokonają zamówienia na 2 lub więcej pakietów przewiduje rabat, który zostanie ustalony indywidualnie.

Czas realizacji maksymalnie 10dni

Kontakt:
mail biuro@i-seo.pl

tel: 575073831 (8:00-19:00)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności