Skocz do zawartości

zapytanie o mikrodane

johnmc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam takie pytanie, chodzi mi o schema.org a dokładnie, mam na stronie opisane produkty danej firmy i chciałbym skorzystać z mikrodanych ale nie wiem z czego skorzystać, myślałem żeby skorzystać z tego: LocalBusiness. Takie pytanie czy to nie ograniczy mnie tylko do wyszukiwania lokalnego ??

czy mam z czegoś innego skorzystać ??

Jeszcze takie pytanie jak mam dany produkt i mam wypisane dane i chciałbym, żeby te dane opisać mikrodanymi to mam skorzystać z ?? i tu moje pytanie z jakich mikrodanych, produkty zawierają takie punkty (Pozycja, system, widoczność, izolacja, materiały, oświetlenie wymiary, zużycie - każda cecha oczywiście jest opisana szczegółowo (cecha - opis )).

takie pytanie czy mogę opisać zdjęcia w galerii również mikrodanymi ??

Pompy zębate, pompy membranowe, pompy śrubowe najlepsza oferta pomp, zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności