Skocz do zawartości

kosmiczny spadek a update linków

weecioo

Rekomendowane odpowiedzi

Linki z forum o ktorym pisales sa jak najbardziej z anchorem praca, ale nie maja atrybutu target="_blank", a ostatnio takie linki tez nie wplywaja na pozycje strony. Dodaj do tych linkow target i powinno Ci sie troche podniesc.

- Michał, to mnie zaciekawiło :). Jaką tezę stawiasz? Że TARGET="_blank" to linki lepsze niż bez określonego targeta? Czy masz na to jakikolwiek dowód w postaci testów?

Napisałeś też (gdzieś), że 2 linki na stronie A, ze strony A do strony B, nie liczą się podwójnie. Czy w/g Ciebie w takim wypadku ilość linków na stronie A to ilość <A HREF=...>, czy ilość stron do której strona A wyprowadza?

Pozdrawiam, J.

Słowo praca jest dość oblegane, ale aby dostać się na drugą stronę winików nie trzeba takiej ilości linków. Swoją stronę pozycjonuję raczej na inne słowa. Słowo praca występuje jednak dość często w powiązaniu z innymi słowami. Same słowo praca występuje w linkach do mojej strony około 15 razy, miejsca w google to odpowiednio 10 dla zagranicznych i 11 dla PL. Myśłę że to zbyt wielka ilość linków dała taki efekt, ja mam dość podobnie na frazę zarabianie w internecie, sporo linków (nie 1000 oczywiście bo jestem cienki Bolek :) i nie mam takich możliwości) a efekt taki że po dwu miesiącach zaczyna dopiero wychodzić w okolice 200 miejsca :evil: Strona oczywiście była po około 3 tygodniach od powstania na pierwszych miejscach na interesujące mnie frazy, następnie spadła. Ciekawe jest to że właśnie słowo praca nie zleciało tak mocno (spadło do 3 dziesiątki i wskoczyło dość szybko na 10-14 miejsce) jak inne słowa i frazy. Na poprzedniej domenie miałem podobnie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności