Skocz do zawartości

Planeta-seo : Google wycina klientów AdWeb po sabotażu hostingu

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Silesia SEM: Google wycina klientów AdWeb po sabotażu hostingu

Kryzysowa sytuacja, która od 27 lutego trwa na hostingu 2be.pl po 10 dniach doprowadziła do znikania klientów AdWeb z wyszukiwarki Google. Prawie 2000 stron internetowych nie działa a straty są ogromn...

Poleca: Polska Planeta SEO

2be or not 2be ......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale jak to wycina? Banuje? Skalpuje? Czy to jakieś dziwne jest, że jak domena nie działa to spada w wynikach? Ludzie... z jakiej planety przybyliście?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ludzie... z jakiej planety przybyliście?

Z planety SEO ;)

Swoją drogą ciekawe czy udostępnianie domen klientów 2be jest zgodne z prawem.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

udostępnianie domen klientów 2be jest zgodne z prawem.

Każdy to może sprawdzić, nigdzie nie trzeba się włamywać, więc nie widzę tu nic co mogłoby być niezgodne z prawem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tego bym raczej wyluzowaniem nie nazwał. Bardziej przypomina mi niejakiego Łukasza Pykę, różnica jest tylko taka, że Pyce nie udało się wypykać aż tylu ludzi. Oby pozostałe działalności były bardziej dochodowe niż hosting żeby na odszkodowania teraz wystarczyło, bo z tego co przeczytałem to hosting to mały pikuś był.

Tak się teraz zastanawiam jak wyglądają pozostałe biznesy hostingowe w tym kraju... bo pewnie dużo od "tej" normy nie odbiegają.

Ja pierd*** jaki tytul artykulu, no pudelek dokladnie.

Dokladnie tak jak Blake napisal, co to za roznica jaki hosting, jak domena nie dziala to Google ja z czasem wywali z indexu. Jeszcze pokazywanie nazw klientow... masakra.

Jak widzicie kogos kto sie spije na imprezie to pewnie mu rysujecie ku***a na czole i robicie filmiki na YT?

Zenada. 

Tak to jest z bujaniem w chmurach, jak ebnie to nie wiadomo gdzie były dane i skąd je odzyskać :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To jak po pogrzebie pojawia się wielu tych kto chce "pocieszać" wdowę. Jak dla mnie niesmaczna ta cala otoczka co tworzy się wokół tego incydenty. Było minęło, człowiek inteligentny wysnuje wnioski a zaczynać w tym grzebać aby cos tam ugryźć to nie mieści się w moich ramkach tolerancji. Google wycina każdą stronę którą długi czas jest offline, i nie jest to związane z niczym innym, tak jak koledzy wyżej już zauważyli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności