Skocz do zawartości

Uwaga na katalog gery Nie przychodzą smsy i 0 reklamacji

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga drugi raz mam problem z katalog.gery.pl - i powiem że omijajcie go szerokim łukiem, jakieś kilka mc wstecz wysłałem smsa za 11zł nie przyszedł sms, napisałem reklamację nie pamiętam czy mi na nią odpowiedzieli...

Kilka tygodni temu chciałem dodać kolejną stronę, sms nie przyszedł, napisałem reklamację do tej pory olewka a pisałem już z 4 razy z różnych maili bo powiedziałem że nie popuszczę.

Na stronie nie ma numeru tel żeby zadzwonić kontakt to adres mailowy z którego nikt nie pisze.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Dziś, po 3 tygodniach otrzymałem wreszcie odpowiedź na mój mail w który także opisałem problem z otrzymaniem kodu sms do aktywacji wpisu. Wpis zaakceptowany. Do kontaktu użyłem zakładki

https://firma.gery.pl/kontakt_formularz

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

• 1 miesiąc temu...

Uwaga drugi raz mam problem z katalog.gery.pl - i powiem że omijajcie go szerokim łukiem, jakieś kilka mc wstecz wysłałem smsa za 11zł nie przyszedł sms, napisałem reklamację nie pamiętam czy mi na nią odpowiedzieli...

Kilka tygodni temu chciałem dodać kolejną stronę, sms nie przyszedł, napisałem reklamację do tej pory olewka a pisałem już z 4 razy z różnych maili bo powiedziałem że nie popuszczę.

Na stronie nie ma numeru tel żeby zadzwonić kontakt to adres mailowy z którego nikt nie pisze.

teżkiedyś chciałem dodać i miałem to samo. Nawet nie odpowiedzieli. W ogóle zapomniałem o tym ale Ty mi przypomniałeś.

Też w styczniu dodawałems trone do gery- oczywiscie kodu nie otrzymałem- kilka razy pisałem do nich w tej sprawie- zero odpowiedzi.

Teraz przypomnieliście mi tym watkiem o tej sprawie- napisałem raz jeszcze i w ciągu 2 dni aktywowali wpis ;)

Z czystej ciekawości napisałem na temat reklamy w gery,

No na zapytanie ofertowe to każdy chętnie odpisuje.

Do mnie ostatecznie odpisali chyba po miesiącu, może ten temat przeczytali

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności