Skocz do zawartości

Uwaga na katalog gery Nie przychodzą smsy i 0 reklamacji

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Odgrzewam poruszany tu temat sms-ów, czy w obecnej chwili wiadomo coś na temat katalogu gery? Sprawdzałem u nich w "ostatnio dodane" czy mają bieżące wpisy do katalogu i są dodano: 25 Lip 2016. Czyli chyba system smsów już działa.

Mnie w końcu odpalili wpis, ale po kilku emailowych monitach. Czekałem około miesiąca za moderacją. Jak ktoś potrzebuje u nich szybko wpisu to nie polecam, szkoda zachodu.

• 2 tygodnie później...

OSTRZEGAM przed tym katalogiem! Nie dajcie się nabrać, mnie oszukali 2 razy, jeden sms kosztuje 11,07 zł, nie wysyłajcie bo stracicie pieniądze! Oczywiście pisałam reklamacje w tej sprawie i to nie jeden raz, zero odzewu, zupełna OLEWKA. To jawne naciąganie i złodziejstwo. NIE POLECAM !!!

Pisaliśmy w kontekście nazwy tematu i braku smsa zwrotnego z kodem, mimo że pobierana jest płatność, to uważamy za błąd techniczny, jeżeli chodzi o moderację dodanego wpisu to już inna sprawa, my z tym nie mieliśmy problemu albo był szybko rozwiązywany.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Jak jesteś swoistym "mediatorem" przekaż osobom decydującym, że taki temat istnieje ( jeśli ich to interesuje) bo to co piszą to nie są przypadki pojedyncze.

Pisaliśmy

Pisze jedna osoba za komputerem, więc pisałeś chyba :D

• 3 miesiące temu...

Witamy,

Strona katalog.gery.pl faktycznie miała w ostatnim czasie problemy z systemem płatności przez SMS wynikające z prac nad migracją do nowego systemu. Dlatego właśnie płatności za dodanie strony do katalogu za pomocą kodów SMS zostały czasowo wstrzymane, aż do zakończenia prac.

Zamówienie kodu umożliwiające wpisanie strony do katalogu wygląda obecnie w następujący sposób:

1. Klienci zamawiają kod (kody) poprzez formularz znajdujący się w zakładce ,,dodaj stronę''

2. Następnie przesyłamy Klientom fakturę proforma z danymi do opłaty za wpis.

3. Po dokonaniu płatności, otrzymują Państwo zamówiony kod lub kody.

W przypadku jakichkolwiek pytań czy wątpliwości prosimy o kontakt z nami poprzez formularz znajdujący się w zakładce ,,Kontakt''

Przez cały czas dążymy do tego, aby ulepszyć i usprawnić działanie portalu. Jeśli mają Państwo jakieś sugestie zapraszamy do kontaktu z nami.

Pozdrawiamy
Zespół Obsługi Klientów Netshare

• 4 tygodnie później...

OSTRZEGAM przed tym katalogiem! Nie dajcie się nabrać, mnie oszukali 2 razy, jeden sms kosztuje 11,07 zł, nie wysyłajcie bo stracicie pieniądze! Oczywiście pisałam reklamacje w tej sprawie i to nie jeden raz, zero odzewu, zupełna OLEWKA. To jawne naciąganie i złodziejstwo. NIE POLECAM !!!

Potwierdzam miałem to kilkukrotnie

polski producent pras hydraulicznych www.metalserw.pl

regeneracja pomp hydraulicznych https://www.metalserw.pl/naprawa-pomp-hydraulicznych.html

regeneracja siłowników hydraulicznych https://www.metalserw.pl/naprawa-silownikow-hydraulicznych.htm

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności