Skocz do zawartości

Free monitor for Google.

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne narzędzie ale po zwisie czy reinstalce tracimy całą bazę, zna ktoś podobne narzędzie do tego ale trochę sprawniej działające? Dziś zaliczyłem kolejny zwis i padły mi wpisy ok 70 stron mniej więcej po 100 słów kluczowych i już nie mam siły tego wklepywać. U was też się tak dzieje?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

U was też się tak dzieje?

Tak się dzieje niestety. Rozwiązanie jest banalne --> eksport słów kluczowych do pliku txt oraz co jakić czas zrobienie kopii folderu "Free Monitor for Google" z ...\Documents and Settings\*\Dane aplikacji.

Po padzie przegrywasz na swoje miejsce i po kłopocie.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 1 miesiąc temu...

Zapewne zauważyliście, że wyniki zwracane przez Free Monitor for Google z aktywnym kluczem API i bez niego często się od siebie różnią. Autorzy programu winią za to googlowskie API.

Czy obserwował ktoś te różnice w dłuższym okresie czasu? Czy nie jest tak, że przez API podawana jest przyszła pozycja strony?

nigdy nie zdazyla mi sie "zwieszka"... ale kopie warto robic..

jest tez zaawansowana edycja tego programu, niestety kosztuje 99$ ... profesjonalna, z raportami, niestety cos nie do konca dziala pod xp x64

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

raczej przeszła :>

Co to, to na pewno nie. Przez API pokazuje mi zazwyczaj wyższą pozycję niż jest w rzeczywistości. Ponieważ domenka jest raczej młoda, nie była nigdy tak wysoko notowana, ale systematycznie pnie się w górę...

Mi rowniez. Czasami nawet nie znajduje strony pod danym slowami by przy nastepnym uruchomieniu wszytko bylo OK.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• 1 miesiąc temu...

seo.net.pl

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności