Skocz do zawartości

Jednorazowe odświeżenie strony po zmianie wygladu

Luka5z88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, odświeżyłem swoją stronę nadając jej nowy wygląd. Po zmianie css, img itd użytkownik który wcześniej odwiedzał moją stronę nadal widzi starą, lub całkowicie rozjechaną dlatego że pliki css się zaladowaly a obrazki już nie. Dopiero po odświeżeniu jest ok. Szukam skryptu albo sposobu na jednorazowe odświeżenie strony lub czyszczenie cookies. Opcja meta z odświeżaniem strony co określony czas mnie nie interesuje.

Witam, odświeżyłem swoją stronę nadając jej nowy wygląd. Po zmianie css, img itd użytkownik który wcześniej odwiedzał moją stronę nadal widzi starą, lub całkowicie rozjechaną dlatego że pliki css się zaladowaly a obrazki już nie. Dopiero po odświeżeniu jest ok. Szukam skryptu albo sposobu na jednorazowe odświeżenie strony lub czyszczenie cookies. Opcja meta z odświeżaniem strony co określony czas mnie nie interesuje.

Jednorazowe? pobaw się w sprawdzanie $_SERVER['http_user_agent'] lub $_COOKIES w php i odświeżanie tylko raz dla konkretnego użytkownika przy pierwszym wejściu. Więcej Ci nie powiem, bo nie mam linku do strony:)

header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");

header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);

header("Pragma: no-cache");

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności