Skocz do zawartości

co jest z adesense?

beha

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem co sprawdzales.. moze to zabrzmi po lamersku...

ale ja bym zainstalowal inna przegladarke....

i sprawdzilbym czy wszystko dziala...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Nie.

Zabawne. Szukałem w sieci odpowiedzi i za granicami polski paru ludzi miało ten problem, ale niestety wszystkie zklęcia które zadziałały w ich przypadku u mnie nie dają żadnego efektu.

Co ciekawe próbowałem już tylko wszystkiego, pozostał tylko chyba format dysk. Najbardziej mnie wkurza to że nie wiem dlaczego nie widać tych reklam. Jedyna możliwość że coś wyciachałem z rejestru bo wtedy zaczęło się coś rąbać...tylko dlaczego tylko reklamy z googla mi wywaliło.

...

Nie.

Zabawne. Szukałem w sieci odpowiedzi i za granicami polski paru ludzi miało ten problem, ale niestety wszystkie zklęcia które zadziałały w ich przypadku u mnie nie dają żadnego efektu.

Co ciekawe próbowałem już tylko wszystkiego, pozostał tylko chyba format dysk. Najbardziej mnie wkurza to że nie wiem dlaczego nie widać tych reklam. Jedyna możliwość że coś wyciachałem z rejestru bo wtedy zaczęło się coś rąbać...tylko dlaczego tylko reklamy z googla mi wywaliło.

A może u kogo innego je widać? Może Twój IP dostał bana?

Szy.

A co do PS w linuxie kiedyś czytałem artykuł Linux + jak odpalić PS 7 pod Mandrakiem i RH więc jak tylko znajde tę instukcje to puszczę gdzieś na jakieś stronce i was poinformuje

A co Gimpa to tez uważam że mi akurat wystarcza....

A ja proponuje sprawdzic plik hosts.

Dla win 98 - c:windowshosts

Zrob tak aby znajdowal sie tam tylko taki wpis:

127.0.0.1 localhost

To moze byc pomocne - zrob to zanim zrobisz format.

Na zlecenie litery w zdania składam.

szy napisał:

A może u kogo innego je widać? Może Twój IP dostał bana?

1 Na drugim podpiętym komputerze jest ok

2 Mam zmienne IP

szy napisał:

Na seo-pl.info widzę AdSense. 

O ten adres pytasz?

o wszystkie gdzie jest adsense. O ten także.

Coroner napisał:

A ja proponuje sprawdzic plik hosts. 

Dla win 98 - c:windowshosts 

Zrob tak aby znajdowal sie tam tylko taki wpis: 

127.0.0.1 localhost

Plik Hosts jest w porządku. Sprawdzałem.

Sid1972: Jak by ci ta instrukcja dotycząca PS 7 wpadła w ręce to byłoby super :)

...

Nie wiem czy to sie akurat odnosi do tej sytuacji, ale slyszalem, ze Norton Internet Security czesto blokowal wyswietlanie adsense.

No to ja tego nie mam.

Z programów strzegących bezpieczeństwa mam w tym momencie tylko AntyVir 6.0 (wiem marne), czytałem gdzieś że to może byc od tego, ale jak go wywaliłem to nic się nie zmieniło...a ty Kazur jaki masz program antywirusowy

...

Z programów strzegących bezpieczeństwa mam w tym momencie tylko AntyVir 6.0 (wiem marne), czytałem gdzieś że to może byc od tego, ale jak go wywaliłem to nic się nie zmieniło...a ty Kazur jaki masz program antywirusowy

Ja mam Avasta (dobry darmowy antywirus).

PS.Korzystam z IE i Firefoxa - i wtej i wtej nie widac reklam.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• 4 miesiące temu...

Mam takie pytanko ponieważ należy do sieci internetowej w moim mieście - wszyscy mamy jedną maske sieciową i chyba dlatego mamy bana na AdSense - tzn. nie wyświetlaja mi się reklamy (i innym też) ale zalogować do AdSense się moge.

Czy istnieje jakaś możliwość żeby Google mój IP odblokowało ??

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności