Skocz do zawartości

Planeta-seo : Jak stworzyć i wypromować sklep internetowy – e-commerce cz. I

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Się czepiacie detali.

Przecież Xenna napisał, że jego testy z założenia są niewiarygodne. Więc pisze brednie, ważne żeby pisać - taki fetysz. Dajcie mu się brandzlować.

Swoją drogą pół roku na test promocji dla dobrego e-sklepu to szklanka w morzu potrzeb.. no chyba, że to sklep z tabletkami na mądrość i potencję, wtedy to aż nadto bo taki dłużej nawet nie przetrwa.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie przejmujemy się tymi co mają tyle do powiedzenia, są w tyle nie bez powodu :)

Xann jeżeli płacisz za przedłużenie domeny to znaczy, że była rejestrowana i ma ona jakąś historię więc i bonus do pozycji.

Masz racje, dobry SEOwca sprawdzi zanim napisze ;)

Marketing internetowy dla firm

Xann, marnujesz się - takie odpowiedzi i kombinatorstwo klasyfikują Cię jako "najwyższych lotów polityka". Nie myślałeś o tym? Doświadczenie krasomówcze niczym koleżanka Pawłowicz już masz. Olej szkolenia za unijną kasę - idź w politykę, tam dopiero można nakombinować.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@mcmagik - docenił bym uwagę gdybyś choć raz napisał w temacie

Stare przysłowie pszczół mówi:

"Najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy nigdy nie trzymali sztangi w rękach"

ps. wiem że nie wszyscy to zrozumieją, trochę za trudne

Xann, okulary nie te, typowe dla polityka wybiórcze rozumienie tematu czy zwykłe prostactwo? :) 

Piszę jak najbardziej na temat ;) A najważniejsze to nawet Ci wytłuściłem, co byś w natłoku samouwielbienia zauważył..

pół roku na test promocji dla dobrego e-sklepu to szklanka w morzu potrzeb

W pół roku dobry e-sklep, z normalnym budżetem - bo zalando do takich jak Ty nie uderza, więc rozmawiajmy o e-sklepach na Twoim poziomie -  to  dopiero zaczyna coś znaczyć na rynku i dopiero wtedy zaczyna się jazda SEO/SEM. 

Ale Ty, Xann-Wszechwiedzący tak trudnych zadań się nie podejmujesz, więc zatrzymujesz się w momencie gdy jeszcze trwa "sielanka". Później, gdy robi się pod górkę, odpuszczasz. 

Naczytałem się całkiem niedawno mocy poradników odnośnie tworzenia sklepów internetowych, muszę niestety stwierdzić, że ten jest najbardziej płaskim z wszystkich.

Zupełnie NIC nie jest tam konkretnie wyjaśnione. Ot kilka podstawowych zasad które poznać można z pierwszego lepszego kursu optymalizacji.

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

Naczytałem się całkiem niedawno mocy poradników odnośnie tworzenia sklepów internetowych, muszę niestety stwierdzić, że ten jest najbardziej płaskim z wszystkich.   Zupełnie NIC nie jest tam konkretnie wyjaśnione

Bo SEO/SEM e-sklepu to nie zajęcie dla bajkopisarzy..

@mcmagic - prawdziwy z Ciebie magic, tyle pisania i nic konkretnego, całe Twoje pisanie mizna skrócić do "a co ty tam wiesz o zabijaniu"

Taaa, szkoda ze pitolisz od rzeczy jak każdy awatar, zapraszam na fb tam już nie ma takich bohaterów :)

Naczytałem się całkiem niedawno mocy poradników odnośnie tworzenia sklepów internetowych, muszę niestety stwierdzić, że ten jest najbardziej płaskim z wszystkich.

...

Proponuje zacząć naukę czytania ze zrozumieniem, to nie jest poradnik tworzenia sklepu internetowego. No chyba że przeczytałeś tytuł to sorry

co ty tam wiesz o zabijaniu

"mam w piwnicy pistolet i łopatę"

zapraszam na fb tam już nie ma takich bohaterów

wyobraź sobie, że mogę tam być ale ty nie jesteś w stanie tego zakumać i ogarnąć - taki psikus ;) jak czytam tam te wypociny.. level underground :)

to nie jest poradnik tworzenia sklepu internetowego

masz rację. to case jak nie pisać poradników.

"Jak stworzyć" 

I kilka ładnych lat nauki języka polskiego tudzież zajęć dodatkowych poszło sie jeb*****ć , echh tyle lat straciłem a mogłem z chłopakami na piwo chodzić :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

"Jak stworzyć"

I kilka ładnych lat nauki języka polskiego tudzież zajęć dodatkowych poszło sie jeb*****ć , echh tyle lat straciłem a mogłem z chłopakami na piwo chodzić :D

Ech. Gdybyś tylko przebrnoł dalej jak tytuł :/

zapraszam na fb tam już nie ma takich bohaterów

wyobraź sobie, że mogę tam być ale ty nie jesteś w stanie tego zakumać i ogarnąć - taki psikus ;) jak czytam tam te wypociny.. level underground :)

No właśnie o tym mówię, siedzisz tam cichutko jak mysz pod miota tylko tu jako avatar jesteś bohaterem :)

Stąd tylko Krzychu ma jaja, potrafi dyskutować tutaj i tam i podpisuje się imieniem i nazwiskiem za swoje słowa panowie bohaterowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności