Skocz do zawartości

Czy trafiło Wam się coś takiego?

adby

Rekomendowane odpowiedzi

Tak bardzo ładny e-mail miałe podobny kilka miesięcy temu, strony nie skasowałem szkoda było zaplecza. Jak również pamięta, Michal wspominał że również miał takiego maila. Mimo 3 maili wysłanych do adsense strona nie została odblokowana cóż wyświetla się tam ładny biały kwadrat zamiast reklam. Więc nic poważnego ;)

Porównując jednak lato 2005 a lato 2006, zeszły rok był lepszy i to bardzo dużo lepszy.

Nie żebym sądził inaczej ale taki spadek został spowodowany wprowadzeniem na rynek nieszczęsnych vacherków Adsense, mogę się mylić jednak miało to cholernie ale to cholernie negatywny wpływ na reklamy co pewnie odbija się do dziś. (Kilka kampanii wciąż mi wisi na tych darmowych voucherkach).

Jak to będzie z nowym rokiem biznesowym (czyli we wrześniu i październiku) okaże się niedługo.

Potwierdzenie co do ilości wejść a wzrostu zarobków jak najbardziej trafne, im więcej ludzi wchodzi tym mniejsze zarobki, jednak też nie zawsze bo wiadomo, że mają 50.000 unikalnych wejść dziennie zarobki powinny być większe niż przy 500 unikalnych wejściach.

Wszystko suma sumarum, ale tematyka i traffic = zysk a czasem 1 klikniecie i 2$ czy 20$ to nie jest takie super, lepiej mieć 100 klików dziennie i 10$ niż mieć 1 klikniecie raz na pół roku i 20$

Pawka skocz tu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=19201 informacje na temat tego samego maila.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurka, mało zawału nie dostałem przez tego maila. Dzięki °K°.

P.S. twój odnosnik z 12.05.06. Swieża krew:)

p.p.s. nie stawiam liczniki, według adsensu mam przynajmnej

100 000 odsłon dzienne, a zarobki...szkoda gadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności