Skocz do zawartości

Problem z stroną z jej pozycją

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę która wcześniej była w Top10 . Od jakiegoś czasu ostro mi spadła w wynikach. Próbuję jakoś ją podnieść zamieściłem reklamę w google adwords, korzystam z e-weblinka. Może ktoś zerknie co z nią nie tak i jak podnieść pozycję.

zamieściłem reklamę w google adwords, korzystam z e-weblinka.

No to na pewno pomoże. Śmiem twierdzić że jak nie umiesz korzystać to właśnie ten SWL był przyczyną, pewnie filtr.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

zamieściłem reklamę w google adwords, korzystam z e-weblinka.

No to na pewno pomoże. Śmiem twierdzić że jak nie umiesz korzystać to właśnie ten SWL był przyczyną, pewnie filtr.

Raczej żadnego fitra nie ma bo to strona spadła jak google zmieniło algorytm. 

Ma mnóstwo błędów w samej stronie, jak np. to noindex co mu podpowiedziałem. Do tego linkowanie strony takie co się robiło 10 lat temu (ale po co jak miał noindex/nofollow?). Strona komercyjna zarabia pewnie dość sporo z tego co widziałem, ale sam chce wszystko zrobić. Śmiem twierdzić że nie zrobi bo jak nawet o noindex nie wiedział no to o czym gadać.

Za jakiś czas strona pewnie wcale nie będzie pojawiać się w wynikach (jestem tego pewny na 100% bo wystarczy że konkurencja zrobi uprzejmie donoszę do googla patrząc na jego linki) i wtedy będzie płakał o pomoc.

EDIT: Tzn. będzie się pojawiać jego strona w wynikach googla. Gdzieś w okolicach 300 miejsca.

A to że nie tak. Zadajesz dziwne pytania na ogólnodostępnym forum, ale kto ma Ci podpowiedzieć jak nie zna adresu strony? Ja wiem jaki to adres i dlatego Ci podpowiedziałem na PW, a w tej sytuacji to wróż maciej może podpowiedzieć, nikt z forum jak nie wie o jaką stronę chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności