Skocz do zawartości

Wyjątkowo niskie zarobki

Luki93sc

Rekomendowane odpowiedzi

Są dwie jednostki adsense. Wrzuć te staty za luty.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Są wewnątrz artykułu. Ale ja jedną widzę.

Edit. jest i druga. Ładnie się wkomponowała:) Z lewej strony na dole nikt jej nie kliknie.

Patrzę sobie na Quesadilla z serem i kurczakiem i oprócz tego, że jestem już głodna, mogę powiedzieć - próbowałeś w środku artykułu?

Z własnego doświadczenia podpowiem Ci, że najlepsze rezultaty będziesz miał wstawiając dwa kwadraty na obu panelach bocznych (zaraz pod Znajdź nas na Facebooku i Więcej Przepisów) oraz jedną pod tytułem w treści artykułu. Mniej więcej tak jak jest teraz, tylko zrób ją nieco szerszą (teraz elastycznie rozszerza się jedynie do 468 px).

Aha, i możesz zupełnie wywalić tego adkonteksta z prawego nagłówka - to jedno z najmniej klikanych miejsc na stronie. Psuje cały wygląd strony, a nie przynosi (zakładam) prawie żadnych dochodów.

Programowanie w języku PHP od podstaw.

Kurs SQL i baz danych.

Zapraszam na forum PHP.

Podczepię się pod ten temat. Pytanie do znawców adsense: czy pomiędzy headerem, a treścią strony lepiej dodać dwie reklamy 300x250 obok siebie czy jeden format 750x200/750x300 ? Zauważyłem, że ogólnie mało jest dostępnych kampanii reklamowych w tych dużych jednostkach (750x200/750x300) i zastanawiam się czy nie lepiej dodać właśnie dwa kwadraty (300x250) obok siebie gdyż ta jednostka jest jedną z najpopularniejszych.

• 3 tygodnie później...

Też ciągle widzicie ostatnio czerwony pasek? Ciekawe co za zmiany teraz. Pewnie super, bo stawka jeszcze spadła. Zastanawia mnie jak wyglądają takie spotkania w zespole zarządzającym wielkiego G - czy mówią: "a choćby jeszcze z 50 gr im urwiemy na RPM" albo "należy zredukować reklamodawcy koszty, najlepiej cofając kliknięcia. Tak gdzieś o połowę... Wydawcy? Jacy wydawcy?".  

Co Ty z tym adblockiem... kazde spadki to adblock;) obecnie spadki to miedzy innymi pogoda ludzie wyszli z pieczar na dwor, teraz ruch jest gorszy na internecie bardziej powierzchowny tak jak na komorkach chca dostac informacje i nie interesuja ich reklamy;> A i druga rzecz ze adsense po rowni pochylej stacza sie na dno...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności