Skocz do zawartości

Sandbox a może coś innego?

Radintel

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem początkującym pozycjonerem.

Dwa tygodnie temu stworzyłem zupełnie nową stronę z nową domeną www.imprezy-atrakcje.pl która została znaleziona tydzień temu w google. Dodawałem ją co dzień do 5 katalogów.

Strona jednak jest nie do znalezienia pod słowami kluczowymi jak: imprezy, atrakcje na imprezy, imprezy-plenerowe. Jedyną frazę jaką znalazłem w google to atrakcje-imprezy na pozycji 115.

Co się stało? Czyżby to był przykład Sandboxa, czy moze czegoś innego? Proszę odpiszcie.

A teraz coś specjalnego dla Radintela :blush:

1. Stronę masz tydzień w google, a więc to nic dziwnego, że strona jeszcze się nie wybiła.

2. Kiedy dodajesz do katalogów dodawaj z głową, czyli różnicuj anchor (tytuł wpisu).

3. Prawdopodobieństwo tego, że wpadłeś w filtr jest nie wielkie, ale jak nadal będziesz w ten sposób dodawał linki, to kto wie :piwo:

4. FSB na moje oko to jeszcze się nie zdążył zacząć :D

5. Popatrz na kopię Twojej witryny, naprawdę wciągająca lektura dla mnie :zeby:Zerknij tutaj. Ostatnia kopia została wykonana 25 Lipca 2006 09:19:44 GMT, a w związku z tym, iż dzisiaj jest 1 sierpnia, a stronka została zaindexowana tydzień temu, dopiero po zmianie kopii strony zobaczysz najprawdopodobniej zmiany w wynikach.

6. Na przyszłość nie panikować :P

PS: I czytać forum jak przedmówcy zaznaczyli.

Pozdrawiam ;)

QJ

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności