Skocz do zawartości

10 lat twittera

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Aż się nie chce wierzyć że mają tyle lat.

wygląda że jest coraz bardziej popularny w Polskojęzycznych kręgach, za sprawą polityków ???

pewnie także.

ich logo też się trochę pozmieniało

CeDSvG0W4AA70OW.jpg

P.S.

PiO też jest ale jeszcze pracujemy nad aktywnością @ForumPiO

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ja tam całkowicie nie rozumiem fenomenu Twittera ... sjakieś lakoniczne wpisy, po 130 znaków  ... Patrząc na zamieszczony powyżej kanał PiO https://twitter.com/ForumPiO, to Twitter bardziej kojarzy mi się ze spam blasterem , a nie serwis światowym serwisem wartym melony $$$$$. To takie moje IMHO  <_< 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Z tego co czytałem Twitter ma wprowadzić długość postów ok 1500 znaków, 130 to stanowczo za mało. Jak konto jest dobrze podlinkowane to jest to doskonały sposób na indeksowanie nowego kontenta na stronie. Plus Twitera jeszcze jest taki, że o wiele mniej jest gimbazy :D

• 3 tygodnie później...

IMHO 130, to na pewno za mało -  1500, to za dużo .... zrobi się precel  :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności